Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

pop (klinkt niet eng maar moet je maar eens lezen).

U leest om dit moment het verhaal pop (klinkt niet eng maar moet je maar eens lezen) gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2011-3-11

Verhaal:

pop (klinkt niet eng maar moet je maar eens lezen)
op een dag loopt een maeisje langs een winkel in de etalag ziet ze een heel mooi popje staan. ze vind het zo mooi dat ze het koopt. maar het popje heeft 6 vingers. eenmaal thuis zet ze het op het aanrecht en gaat slapen. midden in de nacht hoort ze een stem die zegt ik kom je halen ik sta op de eerste tree. de volgende ochtend zet ze het popje weer op het aanrecht en die nacht hoort ze weer die stem maar nu zegt ze ik kom je halen ik sta op de tweede tree. zo gaat dat een ele tijd door. tot op een nacht ze hoort ik kom je halen ik sta op de laatste tree.ze vind het zo eng dat ze het popje naar haar tante brengt. een week hoort ze niks meer maar daarna hoort ze weer die stem ik kom je halen ik heb je tante vermoord ik sta voor je deur. de volgende dag vind de moeder het meisje dood in haar bed.het popje staat weer in de etalage en heeft nu 8 vingers.

Aantal keer bekeken: 3207
Waardering: 6.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online