Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

popje op de trap.

U leest om dit moment het verhaal popje op de trap gepost door .................. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: .................
Gepost op: 2011-5-4

Verhaal:

popje op de trap
pop

er was eens een meisje die een nieuwe pop wou ze koopte die pop in de winkel maar de pop stond met zijn twee vingers voor zijn gezicht en daar bij zijn twee vingers zag je een v van vermoorden maar het meisje wist het niet opeens zij de verkoopster doe de baterijen s'avonds niet aan maar het meisje luisterde niet en het mij ging naar het wc ze hoorde een geluid krak en verstopte zich in de kast en was bang maar het popje zij voor het huis 1..2..3.. IK STA VOOR JE HUIS 1..2..3.. IK STA OP DE TRAP 1..2..3.. IK STA VOOR JE DEUR 1..2..3.. IK STA VOOR DE KAST IK DOE DE KAST OP EN VERMOORD JE ZIJ DE POP HET MEISJE WAS VERMOORD EN IN DE WINKEL STOND HIJ MET 3 VINGERSeindeee

Aantal keer bekeken: 2506
Waardering: 4.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online