Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

rampen.

U leest om dit moment het verhaal rampen gepost door .... Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ...
Gepost op: 2010-1-22

Verhaal:

rampen
altijd rampen!!!
school thuis buiten en met men vriendinne is da julli overkomen tot de dag da ik de jonge zag zijn naam zeg ik niet en de mijne ook ni
maar met hem was het ook een ramp he heeft een lief en zij zei tege mij da ik het mag aanvrage en ze wou het zelf uit en wij hadden een goeie relatie en iedereen dacht da hij op mij was maar...

hier kwam de grootste ramp tot nu toe zij loog tege hem en ik kreeg weer de schuld en iedereen hatte mij
maar hanne ni de lief van die jongen ze zijn nu nogaltijd same maar ik mag verlieft zijn op wie maar dan ook wie ik wil!!!


en nu is er nog een jongen opgevallen maar hij heeft ook een lief das men beste vriendin dus in die zake blijf ik uit en ook de andere maar ik weet een geheim van hanne maar dat moet een gehei blijven want ik deel dit verhaal nu wel me misschien bijna heel belgie he of holland enz.
maar nu snap je mijn hele verhaal he de pampen en het is een waargbeurd verhaal!

maar die ene jongen weet wel da ik het over hem heb


groetje,...xx

Aantal keer bekeken: 1504
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online