Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

rare liefde maar toch normaal.

U leest om dit moment het verhaal rare liefde maar toch normaal gepost door Mishana. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Mishana
Gepost op: 2008-6-17

Verhaal:

rare liefde maar toch normaal
Nou, het is alweer 2 jaar geleden dat ik een echte crush had op C.
Maar de liefde begon allemaal op het moment toen ik net van vakantie uit Indonesie kwam. Ik was net terug uit Indonesie en zag hem daar al staan bij mn vrienden&familie om mij te groeten. Toen ik iedereen al had gegroet kwam hij aan de beurt. We gaven elkaar maar gwoon 3 kusjes op de wang, maar hij werd zo rood. Maar ik zelf dacht er helemaal niet eens meer aan, ik dacht dat mijn gevoelens al over waren. Maar later die avond spraken we op msn en we hadden echt lkker lang zitten te praten! Nou, omdat de zomervakantie nog niet voorbij was, ging ik dus samen met vrienden&nichten zwemmen&chillen. En natuurlijk ging hij ook mee. Hij begon opeens heel lief tegen mij te doen, en jah, hij was gwoon heel aardig.
Nou later, kreeg ik die avond opeens een sms van; hey liefje, wat was het weer gezellig vandaag. houvanje X. ..
nou, ik dacht echt van ??!!?? hoe dan opeens ?! Nou toen stuurde ik gwoon een sms trug van; heey, jhaa was wel gezellig hoor ..
nou, dat was het dan.

Maar later, (ik ben heel gelovig, christelijk) werd ik dus gedoopt. En hij (C.) ook .. dusja, maar dat was gwoon heel normaal. En later kreeg ik weer opeens een sms; hee liefje, jij ook nog gefeliciteerd he! doe je rustig aan ? loveyoumuch.
nou, ik zat weer te denken van ; ?!!???
maar dit keer begon ik echt weer gevoelens trug te krijgen, dus ik antwoorde dit keer; hee lieverd, jhaa jij ook gefeliciteerd, en ik doe het wel rustig aan hoor, jij ook he! loveyoumuch2 ..
en zo begonnen we op msn ook te praten. Met ; hey liefje of hey schatje.. nou, en toen ... was ik jarig!

Het was 25 november, en ik werd 15. Ik ging samen naar de film met vrienden, en hij ging ook mee. Nou, ik en mn vienden zaten allemaal verspreid want de zaal was vol. Dus later in de film, smste ik hem vn ; waar zit je? En hij antwoorde trug, dat hij achter zat. Dus ik ging naar hem toe, om hem even te vergezellen (als je begrijpt wat ik bedoel, hihih) maar ik wilde hem dus een beetje knuffelen, maar het leek net alsof hij het niet wilde.. dus ik nam weer afstand. Maar later toen de film was afgelopen, zei hij dat hij mij eigenlijk wilde zoenen, maar hij durfde niet omdat mn neef achter ons zat!!! dus ik dacht echt, wat jammer nouu..

Nou, een maand later was het Oud&Nieuw. Ik kreeg een smsje vn hem; Happy New Year, baby! dus ik hem weer vrolijk trug smsen.. Nou toen paar dagen later, waren we weer aan het msnen. En toen zei hij; jhaa, stel dat wij wat met elkaar hadden? Zou dat iets worden, denk je? Dus ik zo vn; mm, jwel .. Maar ik durfde niet, want mn moeder is heel streng-en heeft liever niet dat ik een vriendje heb. Ik moet namelijk eerst mn school afmaken (WHATEVERRR) .. dus dat legde ik hem ook uit. Maar hij zei; zullen we het gwoon proberen? Dus ik zei; jha is goed. Nou, die zelfde avond had ik het mn moeder verteld, en ze vond het helemaal niet erg! Ze zei; als je het goed kan combineren met je school, dan vind ik het goed. Nou jha, ik was dus best wel blij.

De volgende dag, was er een house-warming vn mijn nicht. Zij was pas verhuissd, dus mochten wij(de familie) even haar huis verkennen. Maar omdat mn nicht heel goed omgaat met de ouders vn C. was hij er dus ook..
nou, toen die avond ging hij de hele tijd naar mij kijken, maar hij zei niks. Dus ik voerde een gesprek met hem, maar hij antwoorde heel kortaf. Nou ik dacht echt van, dan niet hoor!
Die zelfde avond, toen ik thuis was, smste hij; hey liefje, was weer gezellig hé vndaag.. houvnjouu!
nou, ik dacht echt van.. ooohkééé.
maa ik smste hem wel trug.

De volgende dag, was het zondag-en dus ging ik naar de kerk. Later, toen de dienst voorbij was kwamen mijn nichten op me af en zeiden; ooh, zo leuk! heb je met C. ? zo lief, zo schattig jullie twee, hihih. Nou, ik begon het een beetje vreemd te vinden-want wij(hij&ik) hadden nog afgesproken, het tegen NIEMAND te vertellen over ons.. want dat wilden wij gwoon niet. Noujhaa, later-díé volgende dag, gingen wij zwemmen met onze vrienden. Hij zei nog tegen mij; ik heb er echt zin in, ik ga jou lkker knuffelen. Nou, ik merkte er helemaal niks van. Want vanaf het moment dat ik hem zag, deed hij zo afstandelijk. dat ik helemaal geen zin meer had om met hem te praten. Die avond kreeg ik van hem een smsje vn; sorry dat ik zo verlegen was vandaag, maar ik begrijp het zelf ook niet. Nou, op dat moment begon ik na te denken vn; hoezo kan hij op msn&sms zo lief doen, maar in het echt zo afstandelijk ?! Ik wil echt niet met zo'n jongen hebben hoor.. dus jha, toen zei ik dat ook tegen hem (want ik had hem opgebeld) en ik legde hem uit, dat ik het jammer vond van hem dat hij te verlegen is enzoo, maar ik denk dat ik niet verder kon gaan met zo'n iemand.. nou hij was wel een beetje teleurgesteld, maar ik ook hoor! Maar jha, het moet gebeuren.. want ik heb echt geen zin daarin!

Nou sorry lezers, voor als jullie dit een beetje een dom verhaal vinden. Maar ik moest gwoon even mijn hart luchten. En ik wil heel graag verder vertellen, maar ik moet eten.. hihih.
dus jullie lezen het vervolg - SNEL !

WORD VERVOLGDDD >>>>>>>>>>>>>>...

Aantal keer bekeken: 1582
Waardering: 2.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online