Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

rare nachten.

U leest om dit moment het verhaal rare nachten gepost door sonja. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sonja
Gepost op: 2011-1-7

Verhaal:

rare nachten
het was een heldere nacht in de zomer van 2008, we hadden visite van een neef. Die bleef bij ons slapen dat weekend.

We hadden een idee om op een begraafplaats foto's te nemen van grafstenen. Zo gezegt zo gedaan. Dus we kwamen rond 01:00 uur snacht's op het kerkhof.. Het was daar extreem koud.

Ik ging wat foto's maken met mijn telefoon. Verder niks op te zien, maar later we kwamen weer thuis. En maak nog een foto van onze boom in de tuin. Wat ik op die foto zag, was dood eng.

We zagen een vrouw hangen iemand uit de middeleeuwen. En onderaan de boom lag een baby. Echt die beelden krijg ik nooit meer uit mijn hoofd.

Maar we zijn bijna de hele nacht opgebleven, omdat we die nacht geen slaap meer kregen. Elke keer als we de tv aan zetten, werd hij weer uitgedrukt. Door wat weten we niet. Op dat moment zegt onze neef, ik tel tot drie en dan doe je de tv weer aan. En echt hij telde tot drie en de tv sprong weer aan, maar niet alleen aan hij ging van zender naar zender. Toen hebben we de stekker uit het stopcontact getrokken, zo bang waren we.

Na een paar uur werd het eindelijk ligt. Die middag hebben we allemaal geslapen.

Maar toen we wakker werden van een harde klap, kwamen we erachter dat het alweer avond was.

Onze neef zou eigenlijk alweer nahuis, maar zei dat hij liever nog een nachtje bleef. Dus ja dat is gelukkig geen probleem. Maar hij had het nog niet gezegd en hij word gebeld. Het was een onbekent nummer. Dus hij neemt op en hij hoort een vrouwe stem. Dus hij kijkt ons verschrikt aan.

Hij wist niet hoesnel hij hem op luidspreker moest doen. Maar eindelijk konden wij meeluiteren. Wat er precies gezegd werd weten we nu nog steeds niet, het was in iedergeval een andere taal. Maar na 4 minuten te luisteren naar een vrouw die gewoon heel eng klonk was ik er best wel klaar mee.

Dus vroeg onze neef of hij hem uit wou doen. Dus hij zou hem weg drukken, maar dat werd niet gewaardeer door die vrouw, want ze begon heel hard te gillen.

Dus die nacht werd weer het zelfde, allemaal rare dingen gebeurde. We hebben er maar een film ingedaan om het te vergeten.

Maar het werd ons niet gegunt, de film stoorde plotseling heel erg. Dus ik dacht ik pak even wat lekkers en drinken voor ons. Maar wij hebben een spiegel aan de kast hangen, toen ik daar voorbij liep zag ik iets staan. Dus schrok! Ik denk nog bij me zelf ik ben geschrokken van me zelf.

Maar dat was eigenlijk niet zo. Want ik kijk voor mijn uit het raam, maar zag eigenlijk niks het was extreem donker buiten. Maar door het ligt val zie ik iets achter mij staan via het raam.

Ik kijk achter om maar zie niks. Dus ik dacht misschien verbeeld ik mij nu allemaal dingen.
Ik loop snel terug met mijn spullen, en zeg het later tegen mijn neef en vriend. Hun geloofde mij niet, ik stuur hun naar de spiegel... Maar ze zien niks.

Ik denk dat is gek waarom zie ik dan wel iets. Dus ik loop ook naar de spiegel en kijk, en zodra ik voor de spiegel ging staan zaggen we het allemaal.

Het was die vrouw uit die boom. Ik ben snel weer bij de spiegel weggegaan. En de vrouw was ook weg. Het rare was dat het om mij heen hing. Mijn vriend en neef had nergens last van alleen ik dus.

Achteraf snap ik het, ik had de foto's gemaakt. Hun niet.

Ik heb mijn telefoon gepakt, om te kijken of het die vrouw echt was. En ja hoor ze was het echt. Ik heb die foto maar gewist, het idee dat je een geest op je telefoon heb staan.

Zodra ik hem gewist had hadden we nergens meer last van...

Ik heb op 1 of andere manier haar verstoord. En zo werden wij gestraft. Ze maakte ons bang.
Om te laten zien dat ze met rust gelaten wil worden. En dat doen we nu ook.

Ze heeft haar rust plaats bij de boom... Alleen kan je niet onder de boom staan want dan krijg je taken op je hoofd. Dus ik ben blij dat ik verhuist ben. Hoef ik mij daar geen druk meer over temaken.

Even een tip: maak nooit foto's om geesten vast te leggen. Meestal doen ze je niks. Maar je moet ze gewoon laten rusten.

M.v.g sonjaAantal keer bekeken: 2738
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online