Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

rare vogels.

U leest om dit moment het verhaal rare vogels gepost door kirsten. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: kirsten
Gepost op: 2011-5-1

Verhaal:

rare vogels
op een dag kwam kwarie naar buiten. ze dacht ik ga lekker een wandeling maken. ze keek om zich heen en zag plierie staan. ze liep naar plierie toe en vroeg of hij met haar wou wandelen. is goed zij plierie gezzelig zij kwarie. en zo liepen ze door het grote bos. plierie zag koekoe staan en vroeg of hij ook mee kwam lopen. ja hoor zij koekoe leuk zij plierie gezzelig zij kwarie. en zo liepen ze door het grote bos. kwarie zag een brievenbus staan en zij kijk dat is een rare vogel. nee zij koekoe dat is voor de mensen. wat zijn dat? vroegen plierie en kwarie. dat zij beesten op twee poten. met alleen haar op hun kop. oo zij plierie die heb ik wel eens gezien. mijn oom koko is door een mens gepakt zij kwarie. dat kan zij koekoe. kijk uit daar loopt er een zij koekoe. wat een enge beesten zijn dat zeg. kom we gaan gou naar huis.

doei kwarie
doei plierie
doei koekoe
tot de volgende keer (of niet)

Aantal keer bekeken: 3103
Waardering: 2.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online