Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

roodgympje.

U leest om dit moment het verhaal roodgympje gepost door coco princen edith marie. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: coco princen edith marie
Gepost op: 2010-11-8

Verhaal:

roodgympje
Er was eens een meisje dat rood gympje genoemd werd omdat ze altijd rode gympjes droeg. Ze woonden midden in de stad . Op een dag vroeg haar moeder haar of ze een taart en een fles wijn naar haar zieke oma zou willen brengen. Roodgympje ging meteen op pad. Ze nam haar Tom Tom mee.
Haar oma woonden helemaal aan het eind van de stad . Roodgympje kreeg opeens heel erg dorst en dronk wat van de wijn. Ze werd er een beetje duizelig. Toen kwam een enge wolf tegen.
Het monster zei: 'zeg roodgympje waar ga je heen?'
'Ik ga hik naar grootmoeder hik taart en wijn hik brengen' zei Roodgympje
'O, maar we staan net voor een prachtige bloemen winkel. Ik denk dat je oma het reuze leuk zal vinden als ze ook nog wat bloemetjes krjgt'
'Je hebt ...hik... gelijk'
Dan hoort Roodgympje haar Tom Tom zeggen: 'Zou u niet van het juiste pad af willen dwalen'.
Roodgympje rapt: 'Ik ben aan het hikken de Tom Tom kan stikken. ' 'Yo Yo' roept de wolf er achter aan.
Roodgympje verkoopt de Tom Tom (die van haar moeder was) voor 25 euro aan de wolf en koopt er een prachtig boeket van voor haar oma. Ze zei tot ziens tegen de wolf en rende zo hard als ze kan naar het huisje van haar oma, want ze had op haar tomtom gezien dat ze er allang had moeten zijn. De wolf liep rustig achter haar aan hij had geen haast. Roodgympje zag in de verte het huis van haar oma al. Ze ging naar binnen ze zag haar oma liggen in bed. Roodgympje was nog een beetje
duizelig en zei tegen haar oma 'O, oma wat heeft u grote oren en wat zitten er veel haren in. Wat zijn ze vies en het oorsmeer druipt er uit'.
De oma werd woest en ze schreeuwde: 'Roodgympje mijn huis uit, nu!'
Rood gympje rende met haar tasje met lekkers haar oma's huis uit. De wolf (die eindelijk aan was komen lopen) zei: 'Roodgympje waar ga je heen?.' Roodgympje wist het zelf ook niet waar ze heen moest? Haar moeder zou vast super kwaad worden. De wolf (die vegetarisch was) zei: ' Waarom kom je niet bij mij wonen?' En zo,
leefde iedereen nog lang en gelukkig.
Einde

Aantal keer bekeken: 3871
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online