Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

roos ?.

U leest om dit moment het verhaal roos ? gepost door parmis. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: parmis
Gepost op: 2011-3-22

Verhaal:

roos ?
vandaag gaat emma voor het eerst op kamp

gr 8a pak jullie fietsen en maak je klaar om 25 km te fietsen
" jaaa " zegt heel de klas
ik zag dat eline naast me kwam staan ""he" zei ik ze zei nix treug eline kom je . het leek net alsof ze doof was opeens gilt ze is schik me dood zeg ik wat is er ze begint te biberen en zegt telkens "roos nee aub doe me dit niet aan !
roos ? er is hier helemaal geen roos
opeens rent eline zo hard weg dat ik haar na 5 min niet meer zie .iedereen wordt paniekerig we snispelen wat over roos
"maud zegt hahahah en begint te lachen en zegt roos wtf is roos " ploteling zegt ze wat maar niemand hoort het ik ook niet en begint helemaal rood te worden ik begin zelf super bang te worden . opeens rent ze de andere kant op ik wil wel bijna huilen zo eng vind ik het . en toen cullan mijn ware liefde hij ruikt niet meer hij kan niet meer ademen hij hij stikt nee gil ik hij is dood . ik gil gwn te hard neee dat ik me moeder hoor .


langzaam sta ik op zucht zij ik me moeder stond tegen over me he gaat het je gilde heel hard neee en je zat helemaal te zweten ik vreef in me ogen en stond op iik zag dat het 4 uur was en roos ? was dat nep of is het een teken ? lees dat in deel 2 van roos ?

Aantal keer bekeken: 2120
Waardering: 2.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online