Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sauna ontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal sauna ontmoeting gepost door remco uit leiden. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: remco uit leiden
Gepost op: 2008-1-14

Verhaal:

sauna ontmoeting
Een waargebeurd verhaaltje...

Het begon al een beetje donker te worden en ik was al bijna van plan om mijn dagje sauna te beeindigen. Ik had links en rechts al mooie dames zien rondlopen, stiekum hun schoonheid bewonderd, maar geen aanstalten gemaakt om een gesprek aan te knopen of iets anders. Alleen kijken verder niks... ik heb immers al een relatie.
Tot ik lekker in het zoutbad ging liggen dobberen.. heerlijk relaxt helemaal ontspannen, oke nog even en dan en dan eruit, weer naar huis. Ik loop het bad uit en kijk nog even opzij en zie hoe een schone dame haar handdoek afwikkeld en het zoutbad betreedt, alleen. Zonder na te denken of het gevoel te hebben dat het ook maar enigszins zin heeft, besluit ik om toch nog even terug te keren in het zoutbad.
het is vrij vol maar naast die zojuist binnengekomen vrouw is nog een plekje. Ik groet haar even en kijk haar aan, ze heeft een mooie beetje ondeugende blik in haar ogen. Ik lig naast haar en kan mezelf niet tegenhouden om steeds opzij te kijken, hoe zij daar heerlijk achterover gaat liggen drijven, haar lichaam half boven het water uitstekend. Ik besluit mee te doen en ga ook drijven. Haar borsten steken boven het water uit, haar tepels zijn hard, ik voel me een beetje opgewonden. Ze ligt zo dichtbij, ik raak haar bijna aan, maar net niet. Mijn pik wordt een beetje stijf, waarschijnlijk ziet iedereen het, maar ik kan het niet tegenhouden. Een vlaag geilheid komt over me heen en ik besluit om toch mijn onderlichaam maar weer onder water te houden, want het gaat wel erg opvallen die paal.
Terwijl ik naast haar sta zie ik dat ze haar borsten begint te strelen. Ze wisselt het af met weer op haar rug liggen en drijven, waarbij ze me nu af en toe per ongeluk aanraakt. Ik voel mijn paal nu groot en hard worden, maar durf niks.. er zitten talloze mensen omheen, wat moet ik doen?
Ze krijgt het zoute water in haar ogen en wrijft.. het prikt. Ze gaat het water uit om te douchen. Omdat ik denk dat ze eruit gaat ga ik ook naar de douche, alleen erg onhandig met zo'n harde lul. Ik probeer het een beetje te verbergen en op het moment dat ik bij de douche aan komt loopt zij weer terug het zoutbad in. Ik volg haar en ga weer naast haar liggen. -ik heb geen last van prikkende ogen, maar van het vrouwelijk schoon om me heen - probeer ik me luchtig te excuseren voor mijn nogal opvallend groot geworden geslacht. Ze lacht en kijkt me aan.. - daar hebben wij vrouwen gelukkig niet zo'n last van, bij ons valt het niet zo op, maar het geeft toch niks! Ik kijk haar aan en voel me geil. Plotseling spreid ze haar benen voor me, een stoot hormonen schiet door mijn lichaam. - probeer je een spagaat te maken??- welnee, ik heb last van een spiertje, doe jij maar eens een spagaat grapt ze... Nou ja, waarom niet, en ik spreid mijn benen ook, maar zak al snel met mijn hoofd in het zoute water. Alles prikt en zit vol zout. Ik wrijf in mijn ogen, ze staat nu vlak voor me. -zelfs mijn tong is nu zout- zeg ik. Oh ja?..laat eens proeven- En voor ik het weet duikt ze op me geeft me een heerlijke diepe en hartstochtelijke tongzoen. Ik beantwoord de zoen vurig en voel aan haar heerlijke slanke lichaam, haar zachte borsten en heerlijke kontje. Mijn pik knalt bijna uit elkaar van spanning en geilheid. Bij de volgende zoen voel ik haar hand naar mijn harde paal gaan, ze pakt hem vast en ik hou het niet meer. Ik druk haar tegen me aan en heftig druk ik haar lichaam dicht tegen het mijne. Mijn penis tegen haar buik, al zoenend spuit ik haar onder. Het is gewoon té opwindend om door zo'n onbekende lekkere dame zo onverwacht overvallen te worden, fantastisch gewoon, al had er nog veel meer kunnen gebeuren.

remco uit leiden
bim_bam_bom@yahoo.com

Aantal keer bekeken: 7312
Waardering: 6.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online