Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

savonds laat.

U leest om dit moment het verhaal savonds laat gepost door luca. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: luca
Gepost op: 2010-10-24

Verhaal:

savonds laat
naomi zat thuis op de bank tv te kijken tot ineens de deur bel ging ze deed de deur open en daar stond jenco een goeie vriend , Hey! zei naomi jenco zei : '' heey naomi wil je mee met mij en me vrienden naar de disco?, naomi twijfelde niet en zei meteen ja ze gingen naar de disco en zijn vrienden stonden er al , denis zei : dus dit is die mooie vriendin van je, naomi lachte even en bedankte hem. denis zei zachtjes tegen naomi : ik zou jou moeten bedanken haha, ze liepen naar binnen , maar naomi bleef staan jenco zei meteen waarom ze niet kwam, naomi volgde meteen ze gaf geen antwoord na paar uur waren ze dronken behalve naomi , jenco zei: hey wil je wat drinken?, naomi zei : ja graag maar geen alcohol , even later kwam jenco trug met alcohol maar naomi merkte het niet jenco had niet in de gaten dat het alcohol was hij was tog zo dronke even later naar paar drankjes was naomi ook dronken en het was al 4 uur snachts ze zei dat ze maar beter naar huis kon gaan , denis en jenco brachten haar naar huis omdat ze dronken was ze deed de deur open en ging zitten op de bank jenco en denis kwamen er ook nog even bij , bedankt voor het brengen zei naomi , geen probleem antwoorde ze alle bij ze zei dat ze moe was en naar bed ging, jenco zei ok Slaap lekker nog en verliet het huis denis bleef hij bracht haar naar boven , bedankt zei naomi , Zoals ik zei ik moet jou bedanken hahahah!
naomi begreep t niet , maar toen gooide denis haar op bed deed haar broek en slipje uit en zijn eigen kleding hij ging op haar liggen zonder dat zijn lul in haar kut ging hij kneep in haar borsten en likte aan haar kut zijn pik werd stijf en duwde hem in haar kut hij ging heen en weer hard en snel ze gaf geen gil en geen traan , waarom huil je niet of gil je niet ?,het leek of ze het niet erg vond , ze genoot ervan , tog ging hij door paar 2 uur later gaf ze nog geen kreun hij stopte en ging naast haar liggen ze viel in slaap en hij ook de volgende dag werd ze wakker ze keek naast zich maar hij was er niet ze liep naar beneden en ze zag een briefje daar op stond : 'het was heerlijk met jou je bent bloedmooi en je genoot van mij ik genoot natuurlijk ook van jou maar nu ben ik er niet meer bedankt en let op wie je mee naar huis neemt , denis. ze stopte het briefje in haar tas en ging naar jenco ze vertelde het verhaal en liet het briefje zien hij belde meteen denis maar hij nam niet op vol woede liep jenco naar denis zn huis naomi stond er maar een beetje bij hij belde 4 x aan niemand deed open toen ramde hij zn deur open niemand was er een leeg huis hij was er niet hij is verhuisd..
daar zou ze nooit meer last van hebben , alleen in haar nachtmerries

Aantal keer bekeken: 12736
Waardering: 0.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online