Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

scheeeeet:$.

U leest om dit moment het verhaal scheeeeet:$ gepost door emmma. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: emmma
Gepost op: 2011-7-24

Verhaal:

scheeeeet:$
blunder van mij!
ik zal het vertellen,
het was een woensdag en we hadden wiskunde. We hadden de afdelingsleider van Havo 4. ik zat samen met 2 vriendinnen helemaaal achter in de klas.we hadden les in en biologie practicum lokaal met allemaal hoge tafels met verstel baren krukken. ik dat daar dus op met 2 vriendinnen. we zaten niet op te letten en we waren aan het kletsen. het ging zo: heee A, ik zie jou wel voor je neukent met de pa van Emma! heee D ik zie jou wel voor je met de pa van A. en toen kwam die hoor! ik leunde naar voor en D zei: hee Emma, ik zie je wel voor me neukent met de pa van A. ik lach helemaal dubbel en liet toen een keiharde SCHEEEEET. echt zo van; prffff omggggg ik schaamde me kapot. de hele klas lach natuurlijk dubbel en de jonge naast mij schoof een meter op. ik schaamde me kapot.

1 TIP : als je een scheet moet laten
ga dan even naar de wc :$

Aantal keer bekeken: 6454
Waardering: 6.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online