Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

schijn bedriegt (waargebeurd.

U leest om dit moment het verhaal schijn bedriegt (waargebeurd gepost door dorien. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: dorien
Gepost op: 2011-5-25

Verhaal:

schijn bedriegt (waargebeurd
Hey ik ben dorien(14 jaar)
de liefde van mijn leven is de titel van mijn verhaal hier komt die

Op een zonnige morgen werd ik wakkere
keek in de spiegel ik heb bruine haren en helder blauwe ogen en een licht bruine tint ik ben half braziliaans en half belgisch die dag droeg ik een blauw kleedje met een zwarte riem die dag was toen ik nico zag het was de tweeling broer van mijn beste vriendin dana een knappe jongen met zwart stijl haar en blauwe ogen het was zomer we vertokken naar zomerkamp dana kon iet mee want haar been was gebroken ik leerde nico beter en beter kennen en hij mij tot op een avond vroeg hij mij om naar een aparte ruimte te komen en natuurlijk ging ik ook ! ik kwam binnen toen opeens de deur dicht sloeg en het licht aan ging de ruimte had geen ramen en een bed dus kon niemand ons zien ik had een roos kleedje aan toen pakte hij me acheraan met zijn armen om mijn middel en kuste me in mijn nek zijn handen gleede over mijn borste heen ik genoot van dat moment en begonnen wij te kussen ik had het gevoel dat het verkeerd was maar ik smolt van de warmte die hij me gaf toen ging de deur open en stond daar een meisje en liep huilend weg het was zijn vriendin want hij liep achter haar aan ik stond verbaast te kijken toen nico terug kwam en tegen me schreewde"zie wat je nu gedaan hebt"ik'ik gij zit hier aan mijn borsten"en dan liep ik weg
de rest lees je in deel 2 schijn bedriegt

Aantal keer bekeken: 3650
Waardering: 7.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online