Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

schoolreisje.

U leest om dit moment het verhaal schoolreisje gepost door ferdinand de V. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ferdinand de V
Gepost op: 2010-11-5

Verhaal:

schoolreisje
ik was 19 en ging naar ameland met de hele school en daar was ook een meisje die mij graag mocht wat ik niet wist we zaten goed en wel in de bus kwam zij naast me zitten en zij wist je dat ik enorm geil van jouw word als ik jouw zie .ik kon me het wel voorstellen ja zij ik en ik zij kom maar naast zitten dan en zij aarzelde niet en legde haar hand op mijn been en ik keek haar aan en zij ging steeds verder ophoog met haar hand mijn lul begon te groeien van opwinding
en ze voelde dat hij stijf was en ze zij zachtjes in mijn oor ik wil je pijpen schatje.ik dacht dit weet ik niet in een volle bus maar oke we zaten wel acterin de bus en zij hield mijn lul te voorschijn en begon er mee te spelen en mijn lul werd steeds harder en zij nam hem in haar mond ooh wat was dat heerlijk ik kon ook niet te hard kreunen want dan hoorde ze ons natuurlijk en ze nam grote halen en nam hem lekker diep in haar keel toen kwam ze overeind zitten en zij ze zachtjes ik wil je lul in mijn kutje en zij deed haar rokje wat omhoog en ging en ik zag dat ze geen slipje aanhad en ik zag dat ze behoorlijk geil was want ze was behoorlijk nat dus mijn duwde ik mijn lul in haar hij gleed er lekker in en ze kreunde zachtjes dieper dieper.en ik zakte nog meer onder uit en zo duwde ik mijn lul nog dieper bij haar naar binnen en ze kreunde van genot en wat wij niet door hadden dat er keek ook nog een ander meisje naar ons en zij keek ons geil aan wenkte haar bij ons en ze kwam bij ons zitten en ze kuste me vol op de mond en zij ook mag ik mee doen we keken elkaar aan en knikten van ja dus toen nam zij mijn lul in haar mond en zoog er hard aan en ondertussen befte zij haar geile natte kut en stak haar vingers er in het sopte behoorlijk wat een geil gezicht was dat toen was zij aan de beurt ik zag dat haar slipje nat van haar geilheid was en schoof haar slipje opzij en schoof mijn harde lul bij haar naar binnen was was dat heerlijk we kwamen samen tot een heerlijk hoogte punt en hebben het in de week nog vaak overgedaan

ferdinand de V
uit DAantal keer bekeken: 14098
Waardering: 4.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online