Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

schoon zus.

U leest om dit moment het verhaal schoon zus gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-3-22

Verhaal:

schoon zus

Het was een jaar of wat geleden toen mij het overkwam. Mijn schoonzus bleef bij ons logeren voor het eerst sinds ik samenwoonde met mijn vriendin, daar de logeerkamer nog niet helemaal klaar was hadden we besloten dat ze op onze kamer mocht komen liggen met een matras aan mijn kant. Toen ik midden in de nacht wakker werd, kwam ik erachter dat mijn hand naast het bed gevallen was, en op de rechter borst van mijn schoonzusje terecht gekomen was die flinke borsten heeft, zit in de familie. Geschokken trok ik mijn hand terug, en hoorde zachtjes "geeft niets" zeggen. Ik wist niet wat mij gebeurde maar dacht dat ik het droomde.

De volgende morgen moest mijn vriendin gaan werken, naardat wij eerst met zijn drieën een onbijt op bed hadden genoten, dat was klaargemaakt door mijn schoonzusje. Daar ik niet hoefde te werken kon ik nog even in bed blijven liggen en mijn schoonzusje ook op haar matras. Toen mijn vriendin goed en wel was vertrokken begon mijn schoonzusje over koetjes en kalfjes te praten, en maakte mij er op attent dat het veel gezelliger zou praten als zij bij mij in bed zou komen liggen. Zo gezegd, zo gedaan, natuurlijk niets aan de hand toch.

Na nog een paar minuten babbelen over helemaal niets, gooide zij het ineens over een heel andere boeg. Het onderwerp seks kwam aan de orde. Ze begon mij allerlij vragen te stellen over seks. Hoe vaak wij het deden en hoe wij het deden en dat soort zaken. Ook begon ze mij aan mijn handen te friemelen. Natuurlijk liet mij dat niet koud over seks praten met een lekker ding en dan zit ze ook nog met je handen te spelen. Nou ik kan je vertellen dan gaan niet alleen je handen jeuken.

Toen ik zij dat ze daar mee moest stoppen want dat ik anders haar wel eens zou friemelen. Bij het antwoord wat zij toen gaf moest ik even slikken, ze zij nou en ik ben wel wat gewend hoor ik heb ook al eens een vriendje gehad hoor. Dat was voormij een startsein om haar eens flink te kietelen want wat zij kon kon ik ook. Na wat gekronkel en gestommel en gelag rolde we over het bed in ons slaapgoed. Ik had namelijk alleen een onderbroek aan, normaal gesproken niets maar vanwegen de logeerpartij kon het niet anders. Zij had alleen een nachthemd aan en ondergoed natuurlijk. Haar nachtpon was helemaal verschoven en ze was er aardig door in de knoop geraakt en smeekte me te stoppen met kietelen. Ze zei dat het niet eerlijk was op deze manier want ze had geen bewegingsvrijheid. Toen ik uitdagend zei dat ze haar nachtpon dan maar uit moest doen, bedacht ze zich geen minuut en deed het onmiddellijk. Ik schrok me rot, maar had het zelf gezegd. Meteen daarna vloog ze overeind en kwam bovenop mij zitten, zo eens kijken wie nou de sterkste is zij ze. Van de schrik bekomen en doordringend van wat er gebeurde en het aanzicht van die borsten, zij ze ineens: "wat voel ik nou ga je een verborgen wapen inzetten", want ze zat precies met haar kruis op mijn harder wordend lid. Ik zei dat het mischien beter was als we ons maar eens aan gingen kleden, maar daar wilden zij niets van weten want ze antwoordde meteen met "hoezo bang dat je verliest watje".

Op hetzelfde moment draaide ze nog eens met haar kontje en zei dat het gemeen was om haar daar te kietelen maar dat ik niet mocht stoppen. Nou al wilden ik, het lukte al niet meer, want de lusten hadden het allang gewonnen, en mijn lid kwam al boven mijn onderbroek uit. Ik vroeg haar of ze het zeker wist, maar zij vertelde dat zij s' nachts mijn hand zelf op haar borsten had geleg. Ik vroeg haar wat ze wilde en ze zei: "hetzelfde als mijn zus, lekker klaarkomen dus". Op dat zelfde moment draaide ze met haar kontje en schoof haar slip opzij en ontving mijn hard geworden lid in één keer in haar ontzettend natte kutje. We zijn natuurlijk heerlijk klaargekomen!

Er is daarna nog veel meer gebeurd maar dat komt de volgende keer.


Aantal keer bekeken: 24451
Waardering: 6.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online