Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

schuld.

U leest om dit moment het verhaal schuld gepost door Nora Stan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nora Stan
Gepost op: 2009-2-22

Verhaal:

schuld
Het begon allemaal toen ik 15 jaar was.
Ik herinner het me nog goed.
Het was allemaal mijn schuld.
Mijn fout dat hij dood was.
Ik had twee lieven ( Mat en Joren).
Ze wisten alle twee niet dat ik twee verhoudingen had.
Tot het op een dag aan het licht kwam.
Mijn beste vriendin was verliefd op Joren. En ze kon haar mond niet meer houden. Dat ze gewoon haar liefde voor hem verklaarde en had gezegd dat ik ook nog een verhouding had met Mat.
Joren was zo boos dat hij naar Mat z'n huis was gefiest en had aangebeld. Ik deed open . En toen begon hij me te slaan en te slaan. Mat zijn ouders waren niet thuis. En ik schreeuwde zo luid als ik kon . Toen Mat snel kwam aan gelopen, begon hij Joren van me af te duwen. Tot Mat Joren onder een auto had geduwd. Als ik niet zo stom was om alleen maar aan mezelf te denken. Was dit niet allemaal gebeurd! Uiteindelijk hadden de buren de politie en de honderd gebeld. Joren stierf ter plekke. (Dit verhaal is niet echt gebeurd!!!)


Aantal keer bekeken: 2307
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online