Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

secret lover.

U leest om dit moment het verhaal secret lover gepost door rene. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: rene
Gepost op: 2010-3-21

Verhaal:

secret lover
ben al 10 jaar getrouwd maar op een dag kwam ik haar tegen anneke heet ze en in het cafe kwamen we met elkaar aan de praat,ze woond in een ander dorp.enzo kwam het toeval dat haar dochter sporte in het dorp van mij.enzij dus regelmatig hier was.
we zouden eens koffie gaan drinken samen gezellie.na een gezelige avond besloten we die week daarop,verder te praten zonder al die mensen om ons heen.dus gingen we maar lopen.we hebben gepraat maar ze kwam dicht bij en ik heb haar spontaan gekust en ze vond het het lekker want ze beandwoorde de kus met een heftige tongzoen.en bleven staan,enzo duurde het niet lang voor we ergens achter een paar bomen stonden,en zij met dr handen al achter m,n broek zat en heerlijk er aan trok,mijn handen gingen ook bij haar achter,maar ze deed dr broek open en gaf mij vrij spel.ze was helemaal kaal,en toen mijn vinger door dr gleufje ging voelde ik dat ze al supper geil was.ik vingerde dr en drukte steeds 1 of 2 vingers bij dr naar binnen. ze was zo geil mm.toen ze klaarkwam drukte ik 3 vingers naar binnen en vingerde ik dr en ze kwam zo heftig dat het sap over m,n handen liep
zo heerlijk.,,ze deed mijn broek los en en haalde hem eruit en trok er heerlijk aan, ze bukte zich en omsloot hem met dr warme mond en zoog heerlijk aan m,n pik,ze trok me op de grond en drukte me op de grond en ging boven op me zitten en neukte me lang en dan hard en dan heel teder,dr borsten gingen mee in het tempo en ik likte en zoog heerlijk aan dr harde tepels en toen ik tijden die neukpartij,mijn vingers langs dr klitje laat gaan,kwam ze weer zo heftig klaar en ik spoot mijn zaad diep in dr, en zo genoten we voor het eerst van elkaar,en zijn we bijde hierna nog eens klaargekomen.
We komen vanaf toen vaak bij elkaar en hebben we zo heerlijk sex met elkaar
dat we niet meer zonder elkaar kunnen,

ik zal jullie snel nog meer vertellen, over onze ontmoetingen,en jullie ervan laten genieten

Aantal keer bekeken: 5558
Waardering: 4.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online