Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

seriemoordenaar DEEL 1.

U leest om dit moment het verhaal seriemoordenaar DEEL 1 gepost door Fatima. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Fatima
Gepost op: 2011-8-23

Verhaal:

seriemoordenaar DEEL 1
er was eens een meisje genaamd lisa ze woonde in een klein dorpje ze gaat nooit naar buiten en op een dag stond lisa op mam mag ik een ontbijt ik heb honger okey zei mama lisa ging naar beneden lisa en haar moeder kletsten een beetje op eens zei lisas moeder dat de naar een belangrijke vergadering moet om 5u moest ze gaan onder tussen was het 5 uur lisasmoeder(anita) ging naar de badkamer om wat makeup te doen ze keek in de spiegel ze zag ALS JE WEGGAAT GAAT LISA ERAAN anita dacht dat het een grap was maar dat was niet zo anita zei tegen lisa voor 9u naar bed okeey zei lisa kom je snel terug? ja schatje ik moet gaan oke dag lisa ging naar boven ze poetste haar tanden en keek in de spiegel ze zag iests en draaide haar om maar het was te laat ze kreeg een vleesmes ik haar rug de moeder kwam terug ze vond het stinken en keek in de badkamer ze zag haar kind dood opgehangen en de moeder keek in de spiegel en er stond:PECH NIET GELUISTERED GA HET HUIS UIT VOOR 10 SECONDEN de moeder rende als de gek naar buiten maar de deur zat opslot
de moeder kreeg een vleesmes in haar rug en werd ook opgehangen
EN SINDS DIE DURFDE NIEMAND MEER IN DAT HUIS MAAR OP EEN DAG......DAT LEES JE ALLEMAAL IN DEEL 2 hopenlijk liet is jullie flink schinken en A.U.B een hoge cijfer

Aantal keer bekeken: 4405
Waardering: 6.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online