Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sex in de familie.

U leest om dit moment het verhaal sex in de familie gepost door wim van horck. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: wim van horck
Gepost op: 2007-9-7

Verhaal:

sex in de familie
di verhaal speelde zich eind zestiger begin zeventiger jaren sf . ik ben een vrijgezel en ben 47 jaar en ben bi.mijn ouders hadden een boerenbdrijf enik had verder nog 4 zussen en een broer . ik sliep met mijn broertje die twee jaar joner is dan ik op een kamer en mijn zussen met z n vieren ook op een kamer. ik was ongeveer 9 jaar toen ik ontdekte dat het heerlijk was om mijn klein lulletje tussen mijn handpalmen door te rollenm maar kwam toen natuurlijk nog niet kl;aar. toen ik dit een keer s avonds in bed aan het doen was werd mijn broertje theo wakker en vroeg wat ik aan het doen was. ik zei heel eerlijk dat ik met mijn lul aan het speelen was en vroeg hem of hij dat nooit deed. hij zei dat hij niet wisr wat ik bedoelde.

Aantal keer bekeken: 80504
Waardering: 1.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online