Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sex met mijn zeeuwse schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal sex met mijn zeeuwse schoonzus gepost door dras. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: dras
Gepost op: 2009-7-17

Verhaal:

sex met mijn zeeuwse schoonzus
mijn schoonzus is al jaren getrouwd 3 kinderen en veel meegemaakt in haar leven .
daar we elkaar weinig zien kunnen we met elkaar goed opschieten .
op een gegeven moment we waren bij onze schoonouders toen mijn vrouw zei dat ze iets nodig had wat bij ons thuis lag en ik het even wilde halen zei me schoonzus ga ik even mee met je
toen ik thuis aan kwam vroeg ik aan me schoonzus moet je iets drinken of wil je een beurt waarop ze schrok en zei een beurt mmmm lekker en voordat we iets zeiden stonden we te tongzoenen en onze kleren lagen in mum van tijd op de grond en lagen we te neuken mijn schoonzus zei niet klaarkomen in mij ik wil niet zwanger worden en pakte me lul beet en pijpte mij tot een hoogte punt we lagen zo nog een beetje na te genieten tot mijn gsm over ging en mijn vrouw vroeg waar we bleven ik zei dat we onder weg waren en vast stonden in de file wat niet waar was we kleden ons snel aan en gingen snel weer terug
we spraken in de auto af om is bij haar thuis te komen als haar man werken was en de kinderen op school zaten of dat we samen is een weekend samen in een bungalowpark gaan .
na dat ik dat een dag vrij was ging ik naar het zeeuwse en mijn schonzus was net op en de kinderen naar school ze pakte mijn lul vast en wilde mij pijpen zo hebben we een hele ochtend geneukt .
nu hebben we een afspraak om samen een weekend uit te gaan zonder kids en echtgenoot
.

later meer

Aantal keer bekeken: 26272
Waardering: 3.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online