Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

slaap nooit alleen.

U leest om dit moment het verhaal slaap nooit alleen gepost door .................. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: .................
Gepost op: 2011-5-11

Verhaal:

slaap nooit alleen
mijn vrinden zijn achternichtje lies die moest slapen en het was s'nacts opeens hoort ze iets kloppen op de raam ze keek maar was niemand opeens hoort ze weer geklop en kijkt een minuut buiten maar de kamer deur stond open en er stond een enge man achter lies en lies draaide zich om de man had een grote mes vast en kwam stap per stap naar lies op die tijd moest lies zijn mama naar wc en de mama van lies ging naar lies kijken of ze slaapt opeens deed ze de deken open en lies zat in stukken gesneden de mama hoorde ook de geklop van de raam en toen de mama van lies de gordijn open deed zat lies zijn hoofd buiten het raam de mama keek door het raam naar buiten en zag een man die weggloopte. maar het mama weende hart en de papa kwam en die was in de scok ze belde de politie de polietie kwam en keek naar de mama en de polietie lachte mama ij in zijn elf wrm lacht die nu ze denkt dat die de moordenaar is papa ook die moordenaar had een geweer vast en dode de mama en papa. einde


Aantal keer bekeken: 2711
Waardering: 2.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online