Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

snachts hoor je ze lopen....

U leest om dit moment het verhaal snachts hoor je ze lopen... gepost door joshke. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: joshke
Gepost op: 2010-3-31

Verhaal:

snachts hoor je ze lopen...
çn het jaar 1906
er was een boerderij en daar woonden marijke en haar 2 kinderen ze had maar heel weinig feld en een heel klein huisje maar de kinderen moesten ook gewoon naar school en dus moest marijke geld hebben van haar laatste geld kocht ze tarwe om te zaaien toen ze dat gedaan had kwamen er een zwerm vogels en ze aten alles op ze nam een baantje en probeerde het nog een keer er kwamen weer vogels ze boude een paar vogelsverschrikkers toen kwamen er weer vogels maar ze waren niet bang ze ging naar een heks die zei haha is dat alles ga snachts niet meer naar buiten en sluit alles af ze deed het toen hoorden ze boem boem en stemmen de volgende nacht hoorde ze het weer de kindern konden niet meer slapen marijke had natte zand rond het huis gestrooid en ze keek smorgens er was niks in het zand aleen een paar gaten de volgende nacht zijden de stemmen kom naar buiten maar marijke deed het niet de vogende nacht deed ze het wel en ze zag de vogelverschrikkers rondlopen ze lachten naar marijke met een gemene lach de volgen-de morgen ging de vriend van marijke kijken (ze was gescheiden) en de deur stond open hij ging kijken en marijke lag dood met de kinderen op de grond de vriend ging naar buiten en keek naar de vogelverscrikkers en hun handen waren vlijmscherp en bloedrood...

Aantal keer bekeken: 3154
Waardering: 3.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online