Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sorry.

U leest om dit moment het verhaal sorry gepost door liesje. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: liesje
Gepost op: 2010-3-14

Verhaal:

sorry
"dit is al het vijfde slachtoffer in de maand" Ik keek met bange ogen naar de televisie. "niemand weet wie de moordenaar is. Er is nog geen enkel spoor,alleen dat de dader telkens hetzelfde mes gebr..." KLIK. de televisie flitste uit. ik draaide me om en zag mijn broer grijnsend staan. "Wiebeeee." klaagde ik. "het is tijd voor school" zei hij nog steeds grijnzend. ik stond op en liep naar de gang. Daar pakte ik mijn jas en deed mijn schoenen aan, Wiebe volgde me en deed hetzelfde. samen liepen we naar de schuur om onze fietsen te pakken. we moesten nooit lang fietsen, de eerste straat naar rechts en dan twee keer naar links. dan kwamen we aan mijn lievelingsstukje van de tocht: het park. het was er altijd heerlijk stil en in de zomer zag je ganzen en eenden op de vijver zitten, maar het was vooral mijn lievelingsplekje omdat kyle hier ook voorbij kwam en ik hem dan vaak zag. Kyle was een jongen in mijn klas waar ik verliefd op was. ik dacht dat hij ook op mij was, ik hoopte het toch. De twee uren die ik had op school was wiskunde en nederlands: poepsimpel dus. tijdens de pauze hoorde ik meteen dat het om die moordenaar ging. iedereen was bang dat zij de volgende zou zijn. ik vroeg me af waarom alleen de meisjes bang waren en het antwoord kreeg ik het volgende moment: de moordenaar had 5 meisjes vermoordt, geen jongens. "misschien toeval" zei ik nog. ik geloofde het zelf niet eens. mijn broer en ik gingen tijdens de middag altijd thuis eten, maar die dag bleef hij op school bij zijn vrienden. ik pakte mijn fiets en reed de poort uit. in het park kreeg ik het gevoel dat ik gevolgd werd. ik keek achterom en zag Kyle. ik remde en hij kwam recht op me af. hij naderde tot drie meter van mij af en stopte daar. "ik... ik moet... ik moet je iets vragen." stotterde hij. op slag werd ik knalrood. "mag... mag het asjeblieft achter de struiken?" vroeg hij me. ik dacht niet na en knikte meteen van ja. ton we op een goed plekje waren, kwam hij ineens dichterbij. een beetje heel dicht. toen zijn neus bijna de mijne raakte, haalde hij iets ui zijn zak. het was een mes. ik sperde mijn ogen open van angst en paniek. in een flits bedacht ik dat de 5 meisjes die vermoord zijn, meisjes waren die op Kyle verliefd waren. blijkbaar had hij dat niet zo graag,maar hij is toch op mij ook? het volgende moment voelde ik een brandend gevoel in mijn buik. alles werd zwart.

EEN PAAR DAGEN LATER...

ik werd wakker met een bonkend gevoel in mijn hoofd. ik wou rechtop gaan zitten, maar botste met mijn hoofd ergens tegen. ik strekte mijn armen horizontaal uit. BONK BONK klonk het, toen mijn knokels hard tegen iets botsten? ik volgde met mijn vingers de contouren van het ding waar ik inzat. het was een kist, een doodskist. opeens wist ik alles weer: het park, Kyle, het mes en het brandende gevoel in mijn buik. ze dachten dat ik dood was. ik begon zwart te zien, mijn zuurstof raakte op. 'ik ben pas begraven' dacht ik. 'anders was ik nu allang dood' ik was in paniek. ik voelde plots een briefje in mijn hand. ik pakte het lampje dat altijd in mijn zak steekt en las de 5 letters die erop stonden:

SORRY

einde?


over de schrijfster:
ik ben nog maar een kind :p
voor degene die weinig fanbtasie hebben: Liesje (mijn echt naam!!!) werd net op tijd gered. hoe dat komt, kun je te weten komen door het boek: "what happened to cass mcbride?" (een nederlands boek!!!) te lezen, daar is immers dit verhaal op gebasseerd.
bedankt voor het lezen!!
Liesjexxx

Aantal keer bekeken: 2411
Waardering: 5.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online