Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

spannende date 2.

U leest om dit moment het verhaal spannende date 2 gepost door chris. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: chris
Gepost op: 2009-6-4

Verhaal:

spannende date 2
Ik stap aan mijn kant in de auto en meteen ben ik weer verkocht. Ik voel je hand meteen mijn bovenbeen zoeken en ik zoek met mijn rechterhand de jouwe. Je streelt over mijn bovenbeen en glijd van mijn knie langzaam omhoog. Ik streel je over je blote been en kan me bijna niet bedwingen om niet meteen onder je rokje te glijden. Hmmmm, wat wil ik graag weten hoe het daar voelt. Terwijl je met je hand naar mijn kruis glijd fluister je tegen me dat ik maar eens moet voelen hoe het onder je rokje is, heb je mijn gedachten geraden schatje? Ik glij met mijn hand omhoog en schuif je rokje op. even til je je kontje omhoog en je rokje schuift nog wat verder terwlijk je over mijn bobbel zit te kneden zie ikd at je helemaal geen slipje aan hebt en je heerlijke kale doosje wordt zichtbaar. Even streel ik over je lipjes en pak dan je kutje vol in mijn hand om met mijn handpalm langzaam op en neer te glijden. Je kutje staat al een heel klein beetje open en is lekker vochtig. Ik ruik je geiligheid al, hmmm. je knoopt mijn borek los en glijd met je hand over mijn boxer, over mijn harde lul. Ik laat een vinger tussen je lipjes door glijden in je kutje en druk die even een stukje naar binnen. Dan haal ik mijn hand terug en kijk je recht in je ogen terwlijk ik lekker je sap van mijn vinger lik. "Kom schatje, ik moet nu even stoppen, we kunnen hier toch niet zo doorgaan". Jij zegt niets maar in je ogen zie ik de geiligheid. Ik start de auto en ondertussen haal je gewoon mijn lul uit mijn broek. Ik rij langzaam weg en tot mijn verbazing zie ik je hoofd in mijn schoot glijden. HMMM, als je als man hier niet gek van wordt dat weet ik het ook niet meer. Ik rij zo goed mogelijk verder en ondertussen voel ik je vingers om mijn ballen en mijn schacht glijden, met je tongetje over mijn eikel en helemaal langs mijn lul heen. Jee wat geil is dit zeg. Ik hoop wel dat ik het even in kan houden want klaarkomen onder het rijden lijkt me niet zo'n goed idee. dan kom ik bij de plek aan waar we van afgesproken hadden dat we heen zouden gaan. Dit is een plek waar ik de sleutel toe heb en waar een bureau is, een keukentje, zelfs een douche. Ik parkeer mijn auto en sla mijn hoofd naar achter> ik geniet van je, ik zie je hoofd op en neer over mijn lul heen glijden en streel je borsten. Voel je tepels lekker hard zijn en wil niets liever dan je lekker verwennen. Je hoofd gaat nu wat sneller op en neer en ik hou het bijna niet meer. Ik pak je hoofd in mijn handen waarvan je heel even schrikt maar het dan toelaat en ik schuif je hoofd nog iets sneller over mijn lul heen. Je weet wat ik nu wil en zuigt als een pomp aan mijn lul. Ik neuk je in je mondje en voel mijn sperma opborrelen vanuit mijn buik. Dan kreun ik het uit en spuit de klodders geil recht in je keeltje. Je verslikt je bijna maar dan slik je alles door en lik je me helemaal schoon.

Je hoofd komt uit mijn schoot en we raken verstrengeld in een heerlijke tongzoen waarbij ik mijn sperma in je mond proef. ik streel je ondertussen met mijn hand over je borsten en tussen je benen, hmmmm. Ik stap uit de auto en loop er omheen. Ik open de deur aan jou kant en pak je hand om je uit de auto te helpen. We zijn nu op deze mooie plek waar veel openheid is en die toch omzoomd is met een groene haag. Zo zijn we mooi in de natuur maar toch alleen met elkaar. Als je opgestaan bent uit de auto druk ik je er met je rug tegenaan en zak langzaam iets door mijn knieen. Ik kus je in je hals en laat een nat spoor achter. Mijn handen glijden over je blouse en ik schuif je blouse omhoog over je borsten heen. je doet je handen omhoog en zo kan ik je blouse over je hoofd uitdoen. Ik doe je blouse uit en hou je handen in de lucht vast waarna we weer lekker beginnen te zoenen en ik mijn borst over de jouwe begin te schuren. Mijn handen glijden van je handen over je armen langzaam omlaag en mijn tong glijd mee over je kin, door je hals langzaam verder omlaag langzaam naar je borsten toe, die nog in je beha zitten en ik lik je tussen je borsten door en lik je over je buikje, door je naveltje. mijn handen zoeken de sluiting van je beha en openen die. Terwijl ik je beha van je borsten afschuif lik ik je heel even langs je tepels. mmmm, die zijn al lekker hard geworden en ik hoor aan je ademhaling dat je het niet vervelend vind als mijn tong er even overheen glijd. Je beha gooi ik ook aan de kant en ik pak je borsten vol in mijn handen en begin ze te kneden, zonder je tepels te raken. Ik kijk uitbundig naar je borsten en afwisselend even omhoog in je ogen. "Hmmmm, lekker ding, wat heb je toch een heerlijke mooie borsten". "Dank je" fluister je me toe en met je handen op mijn rug trek je mijn mond naar je tepels toe. ik zuig even afwisselend op je tepels en laat ze dan weer schieten tussen mijn lippen. "ooohhh, pak ze lekker, zuig maar flink aan mijn tepels" zeg je me en ik plaag je wat door het niet meteen te doen maar steeds weer sabbel ik er wel op. heerlijk in mijn mond zuigen en met mijn tong over je tepel sabbelend kneed ik je borsten. dan laat ik ze gaan en glij met mijn tong naar beneden, naar je buikje en daarin je naveltje. Ik lik je er doorheen en lik je dan vanuit je naveltje verder naar beneden, totaan het randje van je rokje.

Ik zak nu helemaal door mijn knieen en pak je kuiten in mijn handen en lik je schenen. nu langzaam in de omgekeerde richting, heel langzaam omhoog. Je zet je benen iets meer uit elkaar en mijn tong glijd tussen je knieen door naar je liezen, mijn handen volgen en kneden je dijen. steeds iets verder omhoog. Dan glijden mijn handen omhoog naar je heupen en hiermee til ik je rokje helemaal op en kijk recht tegen je kruisje aan, hmmmm. Ik zie het vocht al tussen je iets openstaande lipjes uitlopen. Hmm je hebt je kutje heerlijk geschoren en zo kijk ik naar je kale, geile iets openstaande natte doosje. Ik blaas je wat tussen je lipjes door en merk dat je hier op reageert. Mijn handen glijden onder je rokje over je billen en kneden ze. Met af en toe een vinger tussen je billen door over je kontgaatje, tot net onder je geile natte neukgaatje. Wat heb ik zin om je meteen en hard te pakken maar ik kan me bedwingen en glij met mijn vingers langs je lipjes. je klitje kijkt ook al verlangend uit je kutje maar die laat ik nog even onberoerd. mijn vingers glijden over je lipjes en nu lik ik je tussen je dijen door naar je kutje toe. Mijn vingers drukken je kutje verder open en ik blaas er nog even tussendoor, over je klitje heen. Even ga ik met mijn hoofd wat achterover en kijk je vantussen je benen in je ogen. Ik zie je geile zaadvragende blik en weet genoeg. Ook je ademhaling is zwaar en je kreunt af en toe wat. Het maakt me weer geiler en mijn natte afgezogen lul is nog steeds keihard van en voor jou.

Ik steek een vinger in je kutje en schuif die langzaam naar binnen, binnen in je warme grotje en je sap loopt meteen al langs mijn vinger uit je kutje, ik hoor ook dat heerlijke soppende geluid als ik je begin te vingeren en dan zuig ik je klitje in mijn mond en sabbel er even wild op. trek mijn vinger uit je kutje en lik even mijn vinger schoon terwijl ik je in de ogen kijk. dan glij ik met 3 vingers je kutje weer in en zuig je klitje weer in mijn mond om er lekker op te sabbelen. Ik voer het tempo op en ben blij dat je tegen de auto staat want anders was je ter plekke door je benen gezakt, je kreun nu hard en glit af en toe dat ik nu echt door moet gaan, dat doe ik en ik voel aan je knijpende kutje om mijn vingers dat je gaat komen. Je gilt het uit als je klaarkomt en je kutje knijpt gewoon enorm in mijn vingers dat ze er vast in zitten. hmmmm, ik ben gek op zo'n heerlijk knijpend kutje en kan bijna niet wachten totdat mijn lul zo uitgeknepen wordt. Ik laat je heelrijk komen en het lijkt wel of er geen einde aan je hoogtepunt komt, het gaat maar door en je sap loopt rijkelijk uit je kutje over mijn hand, over mijn kin en zuig het meeste in mijn mond, hmmm. Als je je orgasme hebt gehad lik ik alles helemaal schoon en glij diep door je kutje heen met mijn tong.

Ik kom overeind en we nemen elkaar in de armen, een heerlijke tongzoen volgt weer en je fluistert daarna dat je meteen flink geneukt wil worden. "hmmm, schatje, hoe kan ik dat zo'n lekker geil meisje nu weigeren?" "Doe je mijn broek even uit dan?" Je zakt door je knieen en trekt mijn broek zo snel mogelijk van mijn kont. Even pak je mijn ballen in je handen en lik je weer over mijn lul, van mijn ballen totaan mijn eikel om er heel even iets op te zuigen. Dan kom je overeind en je loopt voor me naar de motorkap, je gaat meteen voorover op de motorkap en spreid je benen. Ik kom achter je staan, mijn handen pakken je heupen en mijn lul glijd heel even onderlangs tussen je lipjes door over je klitje om dan ineens helemaal in je kutje te verdwijnen. We laten beide tegelijk een harde kreun en ik begin nu meteen het tempo op te schroeven. Ook jij stoot stevig achteruit, steeds als ik in je stoot. Het is nu bijna dierlijk hoe we neuken. Samen kreunen en steunen we en neuken we als konijnen, wat een ontlading van geiligheid is dit. Je borsten vliegen op en neer en je tepels raken af en toe de motorkap. Ik voel aan je kutje dat je weer enorm begint te knijpen en dat je dus weer naar ej hoogtepunt gaat. Je vrije hand nasseert je klitje ondertussen en ik ram mijn lul steeds weer diep in je kutje zodat mijn ballen tegen je klitje en je hand kletsen. Samen komen we wild en heftig klaar en ik spuit mijn sperma diep in je. Je knijpt met je kutje mijn lul enorm uit en dat maakt me meteen weer zo geil dat we gewoon doorneuken terwijl we klaarkwamen en zo het orgasme samen rekken. Dan haal ik mijn uitgespoten lul uit je kutje en druk heel even mijn eikel tegen je kontgaatje, even testen hoe je hier op reageert. hmmm, dus dat vind je ook geen gek idee dus schatje.... Ik haal mijn lul terug en help je overeind.

"Kom je lieverd, eerst even naar binnen, lekker wat drinken en even samen douchen.......". "Ja, zeg je, en dan wil ik nog wat anders uitproberen...".

Samen lopen we naar binnen en drinken eerst even een lekker drankje.......


chris

chris_van73@hotmail.com

ps. wat heerlijk toch, zo'n lekker verhaaltje schrijven, hmmm.

Wil je er wat over kwijt, laat het me weten.

Aantal keer bekeken: 12230
Waardering: 8.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online