Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

spelen op het kerkhof...

U leest om dit moment het verhaal spelen op het kerkhof.. gepost door creepy-girl. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: creepy-girl
Gepost op: 2011-4-8

Verhaal:

spelen op het kerkhof..
Twee vriendinnen speelden op een avond op het kerkhof een spelletje. Ze vonden het zo leuk, dat ze dit iedere avond deden.
Twee jaar later moest één van de meisjes naar een instelling; ze kreeg altijd schuim uit haar mond. Dus was het andere gezonde meisje alleen en had ze niemand om mee te spelen. Ze zocht een twee vrienden om mee te spelen op het kerkhof, en dus zo kon ze het spelletje weer spelen.
Tien jaar later was het ongezonde meisje uit de instelling ontsnapt, en ging naar het gezonde meisje.
Ze zei: ''Hallo !'' Maar het gezonde meisje antwoordde niet, het was tenslotte zo lang geleden. '' Hee, hallo, ik ben het, ken je me niet meer? We speelden altijd samen op het kerkhof. '' Maar het gezonde meisje zei: '' Ik ken je niet dus ga weg '' en het ongezonde meisje zei dan met een valse blik: '' Wie zijn die kinderen? Wij speelden altijd samen dit spel! VERRAADSTER!''De volgende dag was 1 van de vrienden van het gezonde meisje gaan zwemmen. Ze stond op de spring plank, toen duwde het ongezonde meisje haar eraf en liet het zwembad leeg lopen. Het meisje dat van de springplank werd geduwt, werd meegezogen in het gat waar al het water wegliep en ging dood.
De dag erop ging de andere vriendin van het gezonde meisje zwemmen in een vijver. Plots zag ze iemand beweegloos liggen met de buik naar de bodem op het water. Ze draaide het meisje om, het was het ongezonde meisje. Het ongezonde meisje opende haar enge ogen en pakte de vriendin van het gezonde meisje vast en wierp een net op haar. Toen sleepte ze het net naar beneden en het meisje was op slag dood.
De dag daarna had een vrouw van de instelling het ongezonde meisje tegengekomen op straat, en haar dan vlug weer meegenomen naar de instelling. Ze kreeg pilletjes om in slaap te geraken. Eenmaal als ze in slaap was, kwam het gezonde meisje haar kamer binnen. het ongezonde meisje lag aan een baxter (een zak waaraan ze voedingsstoffen kreeg en waarvan haar leven afhing) Het Gezonde meisje trok de draden van de baxter uit en zei: '' als jij mijn vrienden hebt vermoord, dan vermoord ik nu jou.'' Het ongezonde meisje werd opeens lijkbleek en kreeg schuim uit haar mond, haar ogen werden helemaal wit en haar haar werd zwarter, je zag haar aders lopen en een paar littekens. Het ongezonde meisje ging weg uit het gebouw en ging nog efjes uitkijken uit het terras van een cafétje. Als ze achter zich keek, zag ze het ongezonde meisje achter zich die haar duwde naar beneden. Het gezonde meisje was op slag dood, en het ongezonde meisje werd nog lelijker met bloedvlekken en grijnsde.Aantal keer bekeken: 1873
Waardering: 5.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online