Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

sprookjesland remix.

U leest om dit moment het verhaal sprookjesland remix gepost door tini. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: tini
Gepost op: 2009-12-19

Verhaal:

sprookjesland remix
Er was eens .....WTF das een ouderwets begin beter iets van op een dag .....ja oke......


op een dag stond roodkapje op ze reed in haar porshe carrera(met open dak) naar de bakker in het sprookjesbos maar de bakker was onaangekondigd gesloten.ALLEZ jong dat kan toch nie !!!!!!!zei roodkapje,ze was op weg naar huis maar op de weg ontmoette ze assepoester (roodkapje had niet zo'n goeie relatie met haar)assepoester morste een fles cola op roodkapje ,oeps het lijkt alsof je helemaal ontzichtbaar bent zei assepoester.Roodkapje werd boos en zei:aanschouw mijn totaal ontzichtbare vinger (ze toonde een vuist met zogezecht "haar ontzichtbare middevinger)ahn oeps ik had je niet gezien bitch zei assepoester .Zeg let op uw woorden he madam pompoen van mijn voeten ,zei roodkapje .
Zie ik daar nu een vetrol!? vroeg assepoester ,volgens mij neem je beter een dieet ZONDER KOFFIEKOEKEN VAN DE BAKKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.zei assepoester.
Sinds jij samen bent met die prins van jou he heb je helemaal al.......ahn oeps sorry ik wist even niet meer dat hij met jou gescheiden was vanwege die mooie doornroosje nou ,ja hij had toch geen smaak van vrouw nu wel natuurlijk want doornroosje hebben als vrouw ..dat is goeie smaak hebben dus er is niet echt veel vreemds aan dat hij gescheiden is met jou vind je ook niet? nu roodkapje dat had gezegd wist ze dat assepoester gekwetst was en dat de oorlog zou stoppen maar ze had het mis assepoester duwde roodkapje op de grond en ze begonnen te vechten(CATFIGHT JIPPIE)stomme bitch zei asspoester,lelijk scharminkel,zei roodkapje ,domme zeug,zei assepoester,verrimpelde bomma ,zei roodkapje STOP riep de kleine zeemeermin die al die tijd al naast hen stond (ze had benen gekregen en haar stem ook )waarom vechten jullie ??
zij is begonnen nee zij nee zij nee zij STOP zeide kleine zeemeermin ,nu geven jullie elkaar een hand en sluiten vrede roodkapje zei beloof dat je me nooit meer dik noemt assepoester zei oke maar ze hield haar vingers gekruisd achter haar rugEINDE

Aantal keer bekeken: 2761
Waardering: 5.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online