Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

stiekem.

U leest om dit moment het verhaal stiekem gepost door Minous. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Minous
Gepost op: 2008-4-2

Verhaal:

stiekem
Heb je dat ook wel eens dat je zo opgewonden bent en je niet weet wat je ermee aan moet omdat je nu eenmaal alleen bent.. Dat overkwam mij vorige week. Ik heb al een paar dagen een heel geil gevoel. En nu was de maat vol. In mijn appartement waren ze bezig om de vloeren in de gangen te renoveren. Overal liepen werklui rond en het was een herrie van jewelste. Het was ongeveer 11 uur in de morgen en ik was superopgewonden. Ik had alleen maar een zwart boxershortje aan.

Ik had een idee. Ik trok mijn vestje wat net tot over mijn billen kwam, slippertjes en ging met de sleutel van de brievenbus naar buiten. Uiteraard waren er net twee man voor mijn deur bezig om de vloer open te leggen. Het gefluit en commentaar was niet uit de lucht te krijgen! Stoer liep ik voorbij en deed expres heel langzaam om de post uit de brievenbus te halen. Ik liet een enveloppe vallen en bukte traag om hem op te rapen. Ik stond weer op en liet er nog een vallen. Ik bukte en ik voelde een hand op mijn kont.

Ik draaide me om en keek in de mooie ogen van één van die jonge knullen. Hij pakte me beet en begon me heerlijk te zoenen. Zijn handen gleden af naar mijn borsten en pakte mijn tepels tussen zijn vingers. Mmm, ik kreunde en mijn hand gleed naar zijn broek. Hij had intussen al een aardige stijve en ik kneedde hem stevig. Zijn hand gleed naar mijn broekje en streelde met zijn vingers over mijn slip. Hij voelde hoe nat ik was en zijn vinger gleed onder mijn broekje. Hij raakte mijn klitje aan en ik kreunde. Langzaam schoof hij zijn vinger bij me naar binnen. Zullen we naar binnen gaan, fluisterde hij.

We gingen mijn appartement in waar ik, tot mijn verbazing, zijn collega zag zitten. Hij glimlachte en wij gingen naast hem op de bank zitten. Max, zo heette de eerste jongen, ging verder met waar hij gebleven was en vingerde mijn opgezwollen klitje. Jurgen kwam aan de andere kant zitten en gleed langzaam met zijn hand naar mijn kutje. Hij stak twee vingers diep in mijn kut en ik kreunde hevig. Mijn kutje werd steeds natter en ik hield het niet meer. Met een schreeuw kwam ik klaar!

Ondertussen had ik de harde lul van Max in mijn hand en begon hem heerlijk te trekken. Ik keek hem aan en begon hem te pijpen. Mijn tong streelde over zijn eikel en mijn mondje gleed op en neer. Ik zat inmiddels op mijn knieen voor hem. Opeens voelde ik de harde pik van Jurgen tegen mijn natte kutje en hij schoof heel langzaam zijn dikke luk naar binnen. Tot aan de rand van zijn eikel. Hij stopte even en duwde toen met kracht die harde staaf in mijn natte kut. Oh, ik kwam bijna klaar! Hij stootte diep en hard en ging steeds sneller. Mijn kutje sopte helemaal. Ik hield het niet meer en kwam weer klaar.

Toen draaide hij me om en ik ging liggen. Max begon me heerlijk te beffen. Hij kroop omhoog en begon me lekker te tongen en ik proefde mijn eigen geil. Hij duwde zijn harde lul in mijn kutje en begon me te neuken. Ik werd helemaal wild, hij stootte zo lekker hard en diep. Hij begon te kreunen en stootte sneller en sneller. Ga door, hijgde ik, spuit mijn kutje vol met dat geile sperma van je! Hij kreunde hard en spoot zijn pik leeg in mijn kutje. Jurgen stond klaar met zijn stijve lul in zijn hand. Hij vroeg of ik op mijn buik wilde liggen. Ik voelde zijn harde naar binnen glijden en hij begon me zo heerlijk te neuken. Ik gleed met mijn vinger langs mijn klitje en vingerde me heftig. Ik kwam weer zo lekker klaar en spande mijn kutspieren om zijn lul. Het duurde niet lang of spoot zijn lekkere geil ook diep in mijn kutje. Het geil droop langs mijn benen.

Het heeft nog twee weken geduurd voordat de mannen klaar waren met de vloer....Aantal keer bekeken: 17130
Waardering: 6.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online