Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

stout met mijn leraar .

U leest om dit moment het verhaal stout met mijn leraar gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2009-9-3

Verhaal:

stout met mijn leraar
stout en onbekent.

ongeveer 3 weken geleden zat ik op school, laatste uur geschiedenis. doodsaai natuurlijk, ik keek naar mijn leraar die huiswerk zat na te kijken. hij was ongeveer 24 en had een heerlijk kontje, ik zag dat hij ook naar mij keek en zelfs naar me knipoogde ! ik keek snel om me heen of hij niet het naar een ander meisje deed maar de rest leek niets gemerkt te hebben. ik keek opnieuw naar de meester en hij keek me opnieuw zwoel aan. ik bloosde en boog me weer over mn werk. ik besloot straks maar een praatje met hem te maken...
toen de bel ging pakte in mn boeken in en treuzelde net zo lang tot uiteindelijk iedereen weg was. zo sexy mogelijk liep ik naar zn bureau, ik had wel zin in een avontuurtje. ik zette mijn handen op het bureau en leunde zo naar voren dat hij regelrecht in mn decolaté keek. ik zag dat hij het warm kreeg. hij schoof naar achteren met zn stoel 'kom eens op mn schoot ?' ik deed wat hij vroeg en hij legde zn hand op mijn been. ik sloeg mijn arm om zn nek en sabbelde aan zn oor. ' dit... mag eigelijk niet...' stammelde hij. maar ik was nu zo geil geworden dat ik door wou en liep naar de deur en deed hem op slot.
'zo.' zei ik, 'nu kunnen we gaan doen wat we allebei willen....' en ging weer op zn schoot zitten. nu legde hij zijn hand dichter bij mijn schaamstreek. ik speelde weer met zijn oor en aaide over zijn, inmiddels hard geworden paal. hij schoof mijn mini rokje omhoog en streelde over mijn kletsnatte kutje. hij trok langzaam mijn slipje naar beneden en aaide mijn klitje. ik voelde zijn paal harder worden en mijn kutje natter. voorzichtig ging hij met 1 vinger erin, ik stond op en trok hem omhoog. langzaam maakte ik zn broek los en schoof, samen met zijn boxer zn broek naar beneden. zijn stijve lul kwam tevoorschijn en ik pakte hem voorzichtig beet. hij trok mijn topje uit, waaronder ik geen bh had. terwijl hij mij vingerde en ik hem aftrok sabbelde hij aan mijn harde tepels. hij stopte. ik draaide me om, boog voorover en pakte de tafel beet. ik voelde 2 handen mijn heupen vast pakken en een harde lul mijn kontje ingaan. langzaam ging hij op en neer en ik kreunde zacht. hij voer het tempo op. hij kwam bijna klaar. hij stopte, draaide me om en ging voorzichtig in mn kletsnatte kutje. ik kreunde zacht en kuste hem op de mond, ik begon te bewegen. steeds sneller en dieper. 'dieper ! sneller !' kreunde ik. hij spoot me vol met zaad.....
( word vervolgt !)

Aantal keer bekeken: 13913
Waardering: 6.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online