Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

straf van de meester.

U leest om dit moment het verhaal straf van de meester gepost door nine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: nine
Gepost op: 2009-3-8

Verhaal:

straf van de meester
lieneke zat in de klas, het was doodsaai tijdens de wiskunde les en ze verveelde zich kapot.
ze pakte een papiertje en schreef wat aan Tom. Tom zat schuinachter haar en ze gaf het briefje door.Lieneke!! riep haar meester toen opeens, Lieneke schrok zich dood en liet het briefje vallen


Wat is dit? vroeg de meester aan mij.
Ehmm ehh tjaa, nou kijk...
Stil graag!! riep de meester en hij pakte het briefje op, ik keek snel naar me schrift en schaamde me kapot, de meester las het briefje, Hmmm... Lieneke jij blijft vanmiddag tot 5 uur!!
Zucht...
Om 3 uur ging dan eindelijk de bel en alle kinderen verlieten de klas.
Zoo... zei de meester, dus jij loopt een beetje de jongens optegeilen he!!
Ik kreeg meteen een rood hoofd.
De meester begon te lachen,: nu mag jij mij is lekker verwennen meisje
Doe je topje maar uit!
De meester liep naar de deur en deed hem opslot.
Ik trok langzaam mijn topje uit. Daar stond ik dan in me kantenBHtje. De meester ging op zijn bureaustoel zitten en zei: Kom maar even bij me staan. Ik liep naar hem toe en hij pakte mijn hand.Hij zei: wrijf maar over me lul ,ik doe het, De meester begint een beetje te kreunen.Hij gaat langzaam met zijn handen naar mijn kutje. Zijn hand verdwijnd onder mijn rokje en ik voel dat me kutje een beetje nat word, ik hoop dat hij het niet merkt. Hij lacht en zegt lekker he?.Hij had het dus wel door. Hij trok langzaam mijn rokje naar beneden en begon aan mijn slipje te pulken. het duurde niet lang en ik stond helemaal naakt voor mijn meester. Hij haalde zijn lul uit zijn broek, het was een enorme lul van wel 22 cm en ik schrok me kapot. Hij zei: kom, zuigen!
Ik werd ontzettend geil van dat grote ding en likte zijn ballen. Toen stopte ik zijn lul in me mond en zoog. Mijn meester begon te kreunen en te hijgen en hij kneep in mijn borsten.Hij zette me op zijn bureau en zei: doe je benen is open, je hebt me geil gemaakt, ik wil je neuken! Hij duwde mijn benen uit elkaar en wreef over mijn kutje, hij ging met zijn vinger langzaam in mijn kutje en ik begon te kreunen, langzaam bewoog hij zijn vinger heen en weer. Toen duwde hij zijn lul tegen me kutje en hij duwde zijn lul bij me naar binnen. langzaam bewoog hij op en neer en ik begon te hijgen. Lekker he! sletje!!


De meester ging steeds sneller heen en weer in mijn kutje en ik kreunde het Ik voelde hoe hij klaarkwam in mijn kutje.Hij zei: Zo slet... zotezien vind je dit lekker, dus we gaan nog ff door!! hij tilde me van het bureau en ging zelf op het bureau zitten. Toen pakte hij mij weer en zette me op zijn lul. Zijn penis ging in mijn kontgaatje en hij begon te bewegen. Hij zei: Kom sletje, op en neer ja!!
Ik bewoog snel heen en weer en ditkeer kwam hij klaar in me kontgaatje. Hij ging met zijn vinger in me kutje en ik bewoog steeds sneller. Toen stopte hij 2 vingers in me kutje en ik hield het nietmeer zo geil was ik. Hij lachte een beetje en ik zat maar op zijn schoot met zijn lul in me kont en zijn vingers in me kutje op en neer te springen en te hijgen. Toen hij 4 vingers in me kutje had en die heen en weer bewoog voelde ik dat ik klaarkwam. Hij zei: Goedzo sletje!!,, ik denk dat je je straf nu wel hebt gehad...

Aantal keer bekeken: 20908
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online