Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

stuurloos.

U leest om dit moment het verhaal stuurloos gepost door tim braem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: tim braem
Gepost op: 2011-3-28

Verhaal:

stuurloos
het gaat over een jongen en die jongen zijn ouders zijn gescheiden hij mag zijn vader maar 1 keer 2weken zien maar als het zover is gaan ze altijd naar ergens special deze keer de ardennen maar zijn vader heeft een nieuwe auto met navigatie hij drukt de eindbestemming in en ze vertrekken ze bleven rijden en rijden maar op een bepaald moment zegt hij u vader sterft over 5 seconden en dat gebeurt de auto blijft automatisch rijden
tot hij zegt u gaat over 60 seconden dood.hij keert terug naar huis en alles wordt weer normaal

Aantal keer bekeken: 1303
Waardering: 3.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online