Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

te laat zij heeft hem (echt gebeurd) .

U leest om dit moment het verhaal te laat zij heeft hem (echt gebeurd) gepost door iemand. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: iemand
Gepost op: 2011-5-28

Verhaal:

te laat zij heeft hem (echt gebeurd)
dus ik was naar Ardennen gegaan met het 6de leerjaar 4e leerjaar en 5e leerjaar.
iedereen had een kamer met z'n vrienden ik was met 3 andere op de kamer maar naast ons waren de jongens,en een van de jongen (synoniem) kwam bij ons we keken verhalen,en ik was naast hem ik was zo verliefd op hem maar ik durfde het niet zeggen want hij was met chacha en ze waren uit en ik wou niks zeggen. i zij in mezelf ok s'avonds zal ik het zeggen maar chacha was bij ons aan tafel in de keuken en ze zei:!zeg aan (synoniem) dat het trug aan is en hij zei ja maar de volgende dag was't weer uit, we waren gaan spelen in het bos en hij vroeg ans ik op hem was en ik zei neen en hij zei OUF... wat moet ik doen ????????

Aantal keer bekeken: 2808
Waardering: 3.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online