Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

tekens.

U leest om dit moment het verhaal tekens gepost door asmarolda. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: asmarolda
Gepost op: 2010-10-23

Verhaal:

tekens
ik zat in de klas toevallig me weer aan het vervelen...typisch de vak wiskunde!ik wou met m'n gsm wat uitsteken maar dat ging ook niet,want jah je weet wel als de leerkracht konstant jouw in de gaten houdt is iets uitspoken tamelijk moeilijk!dus zat ik daar maar...op een geheven moment was het zelfs zo saai dat ik bijna in slaap viel,zooooo danig saai dat ik zelfs niks beters had te doen dan naar m'n schoot met daarover een felblauwe strakke jeansstof te hapen.een paar seconden later begonnen op m'n schoot vreemde tekens te verschijnen in het begin dacht ik in me zelf dat komt door niet op te letten maar opeens kwamen er witte smilys te voorschijn zo wit als sneeuw.dat was duidelijk geen verbeelding meer!ik werd bang...de zweet begon van alle kanten te druppelen m'n gezicht werd rood!kwist niet wat ik moest!ik werd spierrwit van angst...het was iets dat ik nooit van m'n leven zou vergeten!maar tot nu toe weet ik niet wat het was...echt waar dit heb ik zelf meegemaakt,dat wil jij niet!

Aantal keer bekeken: 2517
Waardering: 2.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online