Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

tessa is jarig.

U leest om dit moment het verhaal tessa is jarig gepost door soumia el bahri. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia el bahri
Gepost op: 2011-8-10

Verhaal:

tessa is jarig
op een dag moest tessa 1dag wachten tot dat ze jarig was.normaal moest tessa blij zijn maar ze niets over haar verjaardag.moeder zei stilletjes:hmmm ze praat er niet over ze is het zeker vergeten,nou dan houden we het geheim da is het leuk voor haar.tessa mochst bij haar vriendin loesje.mama maakte alles klaar versierde het hele huis tot het eindelijk klaar was.ze moest echt rusten.toen was het de dag iedereen had een verstopplek tot het licht opeens aan ging en VERASSING!!ze was erg erg blij ze kon haar ogen niet geloven ze dacht van:ik droom ze vreef in haar ogen maar het was echt zo had ze een leuk feest verder en iedereen was gelukkig


EINDE!

Aantal keer bekeken: 3371
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online