Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

the love of my life.

U leest om dit moment het verhaal the love of my life gepost door ikki. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ikki
Gepost op: 2011-1-23

Verhaal:

the love of my life
zijn naam was nathan,
we hebben heel de lagere school bij
elkaar gezeten.dit jaar(het 1ste middelbaar) zitten we zelfs samen in de
klas!vorig jaar had ik nog niet echt intresse, maar ik heb hem altijd al aardig gevonden.deze vakantie werd ik een keertje lichtjes geplaagd omdat ik het altijd over hem had. ze dachten dat ik verliefd op hem was,maar toen klopte dat nog niet helemaal.ik heb erover zitten denken en ik dacht:waarom niet? hij leuk,hij knap, hij is grappig, hij is...bezet. ja,hij had al een lief.toen besefte ik dat het niet zou lukken.haar naam was kimberly.ze had echt alles:ze was lief,knap,populair,... onmogelijke concurentie dus.verder had ik me er niet zo op gefixeerd.maar nu we samen in de klas zitten kan ik men ogen niet van hem afhouden.ik liet er niets van merken,ik vertelde het niemand. het zou gewoon erg zijn voor kimberly.zo grof ben ik niet en ik mocht kimberly wel.het was trouwens ook goed zichtbaar dat die twee voor elkaar waren gemaakt.maar even later begon het.ze maakten het uit later weer aan dan terug weer uit en toen moest ik mijn kans grijpen.ik durfde niet zo goed. ik krabbelde tijdens wiskunde snel wat op een gom en smeet hem in zijn richting.natuurlijk was de reactie nee.de rest van de dag was ik een wrak. mijn vriendinnen kwetterden maar door over hoe spijtig ze het vonden enzo.maar ik besefte ondertussen hoe stom ik was geweest.een gom? kon ik niet iets beter bedenken?ondertussen was het weer aan tussen hen.toen het later weer terug uit was en kimberly met iemand anders ging,wist ik dat ik het grootser moest aanpakken.ik rap in mijn vrije tijd en iedereen vond het steeds geweldig.ook nathan.dus ik ging slapen.ik knipte mijn lampje aan en nam mijn schrift.ik begon te schrijven:

yooo nathan,hey
ik wou is efkes iet zegge
m'n hart luchte
m'n grenzen verlegge
bloed,zweet en tranen
heeft het mij gekost
vooraleer dak dees rapke
in mijne kladschrift
had gesmost
en elke keer toen
ik opgeven wou
toen ik het niet meer wist
toen keek ik naar jou
da brichtje op die gom was
mischien een beetje vaag,
misschien een beetje laf,
een ietsiepietsie laag
ma hier sta ik dan
in real life for je neus
rappend
groovend
melodieus!
ma wak nu is efkes
rap wou zegge
om m'n hart te luchten
om m'n grenzen te verlegge
shit wa wast ook alweer
godvernondedju
aan ja da's just
ik hou van u

ik schreef dit op een donderdag en het was de bedoeling dat ik het ging vragen na het weekend maar ik was gewwon té enthousiast om nog langer te wachten.de volgende dag tijdens de middagpauze vroeg ik aan iedereen die ik kende om te komen kijken want ik ben nu eenmaal iemand die het graag gezellig houd.we stonden in een gigantische groep en ik wist niet dat ik zoveel mensen kende. ik keek even rond en door de drukte heen staarde hij naar mij met een nieuwsgierige glimlach.ik lachte terug.als iedereen was geariveerd duwde ik een paar mensen opzij en maakte een opening.ik stapte rustig op het groepje jongens waar nathan in stond af en begon. terwijl ik bezig was werd het steeds drukker rondom ons en de hele speelplaats kwam er op af gestormd.naar t schijnt werd er ook veel geroepen enzo maar daar had ik toch niet zoveel van gemerkt want ik focusde gewoon op mijn rap en op hem.toen ik die laatste zin had uitgesproken-en die had hij dus duidelijk wel verstaan-begon iedereen door elkaar te lopen want er kwam een leerkracht iedereen uit elkaar drijven(vraag me niet waarom maar leerkrachten hebben er blijkbaar iets teg als iedereen heel dicht bij lkaar staat)en hij liep gewoon even rustig weg naar zijn vrienden.even later:grote drukte op de jongenswc.al zijn vrienden-waaronder hijzelf-hadden zichzelf in jongenswc's gepropt om het daar te bespreken.de rest van de dag was best wel raar.we ontweken elkaar een beetje maar gluurden zo nu en dan eens stiekem.het is nu het weekend na die vrijdag toen het allemaal gebeurde als ik dit schrijf.morgen ga ik het weten;het antwoord.waarschijnlijk schrijf ik dan wel iets


Aantal keer bekeken: 1776
Waardering: 5.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online