Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

trein naar huis.

U leest om dit moment het verhaal trein naar huis gepost door Lancaster. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Lancaster
Gepost op: 2007-9-2

Verhaal:

trein naar huis
Het was vrijdagavond rond 19u en ik had er een zware schoolweek opzitten, ik was 23 en zat in mijn voorlaatste jaar van de unief. En ik zat op kot in Gent. De examens waren nog een tijdje weg dus ik zou dit weekend lekker lui wezen.
Zoals iedere week was ik ruim op tijd om de trein te nemen naar huis.
Het duurde nog eventjes voor de trein aankwam dus vleidde ik me neer op het perron. Ik nam mijn boek uit en begon al wat te lezen. Nu en dan keek ik even op toen ik het geluid hoorde van hakjes en van vrouwenschoenen die voor mij op het perron voorbijwandelden.
De trein kwam op tijd aan en zoals zo vaak was iedereen gehaast om erop te springen om een goed plaatsje te nemen, er was niet zoveel volk mee dus bijna iedereen had de luxe om zich 4 zetels toe te eigenen. Ook ik zette me neer in de juiste rijrichting en nam terug mijn boek om verder te lezen. Zo ging de rit altijd wat rapper. Ik moest eraf aan de 3de halte.
Aan de eerste halte, een wat kleiner station, stapte er niet zoveel volk op. Ik zag dat er een dame schuin voor mij op één van de 4 zetels kwam zitten, ik trok mijn uitgestrekte benen een beetje terug in. Ik keek nu en dan omhoog en schatte dat ze rond de 35 jaar was. Ze was mooi gekleed in een rood rokje, witte blouse en haar donkerbruine haar was opgestoken. Ze droeg zwarte naaldhakken. Ze was zeker een mooie verschijning en ik vermoedde dat ze wel ergens een hoge functie zou hebben.
Ik probeerde verder te lezen maar ik kon het niet laten om schuin over mijn boek te kijken hoe ze speelde met haar naaldhakken en deze los aan de top van haar tenen te laten hangen. Ik kon ook haar knieën bestuderen van haar gekruiste benen en met haar hand wreef ze regelmatig over haar knie en over de rand van haar rok. Ondertussen was ze een sms aan het versturen.
Nu en dan probeerde ik ook haar blik te vangen waarbij we 2 x oogcontact hadden. Ik zag hierbij dat ze ook een mooie ketting droeg.
Zo ging de treinreis verder met nu en dan een lezen, nu en dan eens gluren en eens opkijken naar haar, al dan niet via de weerspiegelende ruit.
Mijn halte was inmiddels al aan de beurt en ik stapte uit in de veronderstelling dat het wel de laatste keer zou geweest zijn dat ik haar zag. Ik probeerde nog even oogcontact te hebben maar ze keek niet meer op.
Een week later op woensdag was ik haar vergeten en ging ik om 17u tijdens het studeren nog een broodje halen bij de dichtsbijzijnde bakker. Groot was mijn verbazing toen ik zag dat ze 2 klanten na mij ook de deur binnenkwam. We hadden oogcontact en knikten uit herkenning. Ze herinnerde me dus nog !
Ik besloot om buiten te wachten en toen ze ook haar inkopen had gedaan kwam ze ook buiten en zei ik:
"wij hebben elkaar al eens gezien zeker?"
"dat was eens op de trein", antwoorde ze met een leuke volwassenstem.
"woon je hier ook misschien?", vroeg ik
"nee, ik werk hier in de buurt, en straks neem ik opnieuw de trein naar huis".
"ah, ik zit hier wat verder op kot, trouwens ik ben Thomas"
"aangenaam, ik ben Mirjam"
Ze was al weer bijzonder mooi gekleed, ze had een tweedelig beige pak aan met ditmaal een nog korter rokje. Ze droeg dezelfde naaldhakken als vorige week en ze had van de prachtige zwart bruine panty's aan die haar mooie benen prachtig deden uitkomen. Haar haar was op dezelfde wijze opgestoken als vorige week.
"ik moet nog een uurtje wachten", vertelde ze, "de trein van 17.21 haal ik toch niet meer"
"anders, waarom kom je niet even naar mijn kot?, dan kan je daar wachten"
Ze ging op mijn voorstel in en 5 minuutjes later zat ze al in de dubbele sofa die ik destijds 2de hands had gekocht.
Ik had enkel fruitsap om aan te bieden maar dat vond ze niet erg.
"jij bent vrijgezel zeker?" dit leidde ze af uit te toestand van mijn kot en het ontbreken van foto's en andere dingen van een mogelijke vriedin.
"ja, dat klopt"
"ik ook" begon ze plots te vertellen zonder dat ik er om vroeg. Zo raakten we aan de praat en kwam ik dingen te weten van haar scheiding en dat ze geen 35 maar 37 jaar was.
Ze zag een boekje opgengeplooid liggen met de foto van een dame in minirok en panty's. Ik kon niet ontkennen en zei dat ik een zwak had voor dat type kledij en dat ik wel graag de benen van een vrouw bekeek.
Voor ik het wist nam ze mijn hand vast en legde die op haar knie, ik voelde de nylon stof van haar panty's en wreef er over zodat ik het zelfs kon ruiken. We wisten alletwee dat we iets in elkaar zagen, dus ik aarzelde niet om mij hand wat verder te schuiven onder haar beige rokje. zij begon me te zoenen, nam met haar ene had mijn hoofd vast en met haar andere wreef ze zachtjes tussen mijn billen en op mijn kruis. In geen tijd had zich een harde erectie gevormd.
Ik voelde dat ze een gewone onderbroek aan had en ging met mijn twee vingers over de panty's en de broek op zoek naar haar gaatje. Ze begon al zachtjes te kreunen en nam mijn hand even vast om me ietwat te corrigeren. Op deze plaats moest ik lekker wrijven.
Zij had ondertussen mijn jeansbroek opengedaan en mijn lul floepte eruit. Ze keek er een tijdje naar en trok het velletje wat verder naar achter.
Ik duwde haar nu plat, ging over haar zitten en deed haar vestje uit, waaronder een witte blouse zat. Ik zag dat ze twee stevige joekels had, waarschijnlijk een cupje C, ik verloste haar van haar zwarte kanten BH en ik begon met mijn beide handen deze hard warm te wrijven en te masseren. Mijn jeansbroek had ik al losgespeeld en zij lag onder mij met enkel haar rokje, panty's en onderbroek.
Ik kon me niet meer inhouden en likte met mijn tong over haar panty's richting haar kruis terwijl ik bleef wrijven op haar natter wordend poesje. Ik ging vervolgens met mijn hand onder haar panty's en onderbroek en nu pas kon ik voelen wat een prachtige natte poes ze had. Ik draaide me om, schoof haar panty's naar beneden en likte zalig haar natte vocht weg en drong met mijn tong zo diep mogelijk in haar gaatje. Daar zij nu ook gedraaid lag, lag ik onder haar en ze nam mijn lul lekker diep in haar mond en met een ritmische beweging voelde ik alles samentrekken en weer opengaan. ik wisselde af met soms 2 vingers haar diep te vingeren of soms met mijn tong haar diep te likken. Ik hoorde haar harder en harder kreunen en net op het moment dat ze bijna klaarkwam veerde ze rechtop kroop weer omgekeerd en schoof ze haar natte poes over mijn hete lul. Ik nam haar borsten stevig beet en begeleide haar in haar op en neergaande en schuivende bewegingen. Ik kon me nu niet meer houden en kneep hard in haar borsten. Bijna gelijktijdig kwam zij klaar en schreeuwde het uit. We genoten nog wat na en ik hielp haar die prachtige panty's en het rokje terug aan te doen.
De volgende trein kon ze inmiddels ook al niet meer halen en dus kusten we en streelden we elkaar nog wat.
toen ze dan later die avond toch nog vertrok, wisselden we geen gegevens uit maar we hadden alletwee een geweldige avond gehad !

Aantal keer bekeken: 11316
Waardering: 6.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online