Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

true story.

U leest om dit moment het verhaal true story gepost door @Nour @. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: @Nour @
Gepost op: 2011-7-6

Verhaal:

true story
True story
Er was een jongen die alleen met zijn oma in een afgelegen dorp woonde,alles was echt normaal tot het werd midernacht,die jongen vertelde dan zelf aan ons,dus om midernacht of nog dieper in de nacht werd zijn oma wakker en liep buiten...
De eerste keer dacht hij dat ze ging naar wc,maar later merkte hij dat bijna elke nacht buiten ging..
Hij besloot om haar te volgen,gewoon om erachter te komen wat is er aan de hand en of hij mischien kon haar helpen.
"Die nacht was het bijna volle maand,toen zijn oma weer wakker werd en ging buiten,na enkele minuten ging ik erachter,de maan maakte die nacht heel licht,ik kon bijna alles zien,ik merkte dat mijn oma ging richting het rivier,waar het water normaal halen,ik verstopte mij achter grote rivier stenen,zodat ze mij niet kon zien,ze was alleen maar met haar nachtkledij een soort witte kleren en ik kon haar makkelijk volgen,uiteiendelijk was ze rivier overgestoken en aan andere kant stond een heel grote boom,echt een enorm boom,mensen vetelden dat deze boom meer dan duizend jaar oud is en dat vroeger onder deze boom werden heksen van hier en daar bijeen kwamen om te wisselen ervaringen en wat kletsen...,mijn oma ging onder die boom en begon rare bewegingen doen het leek alsof ze haar hoof tegen de boom sloeg,maar ik kon het niet echt uitmaken want ik was aan andere kan van de rivier,haar haren waren los,haar hoofd bewegingen namen toe,na minuut of 20,begon ze rare geluiden te maken,het leek alsof ze huilde maar tegelijkertijd protesteerde tegen iets,ze maakte het echt niet te luid,maar de honden en zelfs wolven in de bergen begonnen auuuuuuuuuoo te roepen,ik werd doodsbang,ik wilde terug naar huis,maar iets hield mij tegen,ik dacht op die moment dat het gedaan is met mij:toen heb ik half fluisterend,heel snel herhalen: bismilaah,bismilah....,het hielp mij om even bij te komen en rennend liep ik naar huis...,ik en mijn oma sliepen onder "sandali" samen,want ik was nog jong en was bang om alleen te slapen,dus ik ging direct onder "sandali",maar kon niet slapen,ik trilde door de gedachte dat ze straks ook komt en dan nog gaat naast mij slapen...,na zoeen half uur werd de deur open en mijn oma kwam binnen,ik deed alsof ik slaap maar van binnen herhalde ik alleen:bismillah,bismillah. Ze ging naast mij liggen alsof niks was gebeurd,ik lag aan mijn linker kant en op de duur voelde het druk op mijn hart,maar was bang om zich naar rechter te draaien,want dan was ik face to face met mijn oma,uiteindelijk kon ik niet meer uithouden,bovendien het leek dat ze sliep,ik draaide mij heel langzaam naar mijn rechter kant,maar hield mijn ogen dicht,want zo voelde ik mij veiliger..
Na zoeen minuut of vijf toen ik beetje bij kwam heb ik mijn ogen open gedaan,het was nogal donker ik kon alleen maar het silueet van haar gezicht zien en niet meer dan dat,ik wilde mij even concentreren om haar gezicht te kunnen toch bekijken en o dat moment gingen haar ogen open,het waren niet ogen van een mens maar van een dier, een wolf of pantera,ze keek mij aan en zei: "bia bachem nazdikem sho..,mra kho shunakhti bachem!?..." ik was versteend kon niks zeggen en niks doen....,maar ze herhaalde en herhaalde: "mara kho shunakhti bachem,mara kho shunakhti bachem............................."
Volgende morgen was ze dood,terwijl ze mij omhelzend hield,dat herineer ik mij niet,want na die geval kon ik vijf jaar niet praten en zich niks herrinneren,na lange revalidatie ben ik beetje per beetje bij gekomen.
Maar zelf nu als ik bijvoorbeeld in de donker ga naar wc of zo, hoor ik haar stem:"mara kho shunakti bachem..."!!
Deze verhaal heb ik van een jongen gehoor die 15 a 16jaar oud was,toen hij twintig jaar werd is hij spoorloos verdwenen,men zegt dat hij ging in de bossen wonen samen met wolfen! whuaaaa whuaaa whuaaaa!Aantal keer bekeken: 5556
Waardering: 7.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online