Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

tussenschool.

U leest om dit moment het verhaal tussenschool gepost door frank. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: frank
Gepost op: 2011-5-17

Verhaal:

tussenschool
Tussenschool (1)
Al voor het derde jaar geef ik les op de tussenschool. Een unieke school in Nederland, die leerlingen 1 jaar les geeft om zo de tijd tussen 2 studies te overbruggen of om een behaald diploma te verbeteren.
Onze leerlingen komen uit het hele land, ze hebben allemaal al een afgeronde opleiding achter de rug en wachten op een vervolg opleiding. Soms zijn ze uitgelood, soms is hun gemiddelde cijfer net niet hoog genoeg. Een enkele leerling is te jong voor een vervolg opleiding.
De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 17 en de 22 jaar.
Omdat onze leerlingen elk jaar nieuw zijn, begint ons schooljaar altijd met een kennismakingsweek. In deze week zijn alle activiteiten er op gericht dat de leerlingen onderling, maar ook de docenten de leerlingen leren kennen.
Binnen mijn vakgebied is weinig leuks te verzinnen voor deze week, dus maak ik samen met enkele collega’s de route voor de fietstocht, die op de donderdag gehouden wordt.
Dit jaar hadden we een mooie, maar lange tocht uitgezet. De meeste kilometers moeten worden afgelegd door de bossen van de Veluwe.
De donderdag worden de leerlingen in groepen van 15 ingedeeld, elk met 2 docenten. Ik tref het niet, want ik moet dit jaar met collega Anja op pad en Anja is iemand die altijd als eerste wil aankomen, ten koste van gezelligheid en kwaliteit.
Anja besluit meteen dat zij de routeomschrijving neemt en voorop rijdt, ik ga dus helemaal achteraan. Steeds komt er een andere leerling naast mij rijden, want Anja wil geen leerling naast zich hebben.
Na ruim 45 kilometer komen we bij de rustplaats, waar we een half uur verplicht moeten rusten en een lunch krijgen. Anja zit op hete kolen, want zij wil zo snel mogelijk vertrekken. Gelukkig is de leiding in handen van een collega die zich niet laat manipuleren, dus moet ook Anja haar tijd uitzitten.
Als wij mogen vertrekken heb ik al gezien dat er na ons nog slechts 4 groepen komen.
We rijden weer verder en gelukkig ken ik deze omgeving goed. Ik fiets zelf veel en graag in mijn vrije tijd dus kom ik hier vaker.
Na bijna een uur fietsen staat de groep ineens stil, terwijl Anja doorrijdt, met enkele leerlingen die vlak achter haar rijden. Als ik bij de leerlingen kom die stil staan, blijkt dat één van hen pech heeft met de fiets. Ik geef een jongen de opdracht heel snel achter Anja aan te gaan en haar terug te halen, want we moeten el als groep bij elkaar blijven en ga zelf kijken wat ik aan het probleem kan doen.
Als ook Anja en de andere leerlingen weer bij ons zijn, blijkt dat van één fiets de ketting gebroken is. Daar is helaas niets aan te doen. Ik heb van alles in mijn fietstassen zitten om banden te plakken en kettingen er op te leggen, maar een gebroken ketting kan ik niet midden in het bos reparen.
In de tussen tijd is er al een groep die na ons vertrokken is, langs gekomen en tot ergernis van Anja, moest zij wachten. We wegen de mogelijkheden af en na goed overleg besluiten we dat ik met de onfortuinlijke leerling de weg lopend zal vervolgen, zodat Anja met de andere leerlingen dit traject fietsend kan afleggen.
Wel beloofd Anja dat ze bij school iemand met een grote auto zal waarschuwen om ons te gaan halen, maar ik weet dat dit pas kan als wij bij de openbare weg gekomen zijn en die is nog ruim 15 kilometer lopen hier vandaan. Dus zal dat wel 3 tot 4 uur duren. We krijgen van 2 leerlingen een flesje water, en dan vertrekt onze groep, net achter de tweede groep die na ons gestart is.
De leerling met de kapotte fiets blijkt Marcella te heten en is 19 jaar. Ze had zich ingeschreven voor de universiteit, maar is uitgelood en wil dit jaar overbruggen op onze school.
Gelukkig is Marcella een sportief type, met conditie en gekleed op een dag bezig zijn. Dat scheelt mij veel gezeur over zere voeten en gebroken nagels!
Ook de fiets die zij bij zich heeft is op zich een goede mountainbike, die goed onderhouden is, net als die van mij.
Marcella blijkt ook niet erg verlegen te zijn, want tijdens het lopen vlot het gesprek goed.
Marcella wil natuurwetenschappen gaan studeren en dat sluit redelijk goed aan bij mijn vak. We hebben dus gesprekstof genoeg.
Na een kwartier worden we ingehaald door de volgende groep en die stappen even af. Ook zij zien al snel dat er weinig anders op zit dan lopen en we krijgen nu 2 appels voor onderweg. Weer de belofte om een auto te sturen als ze bij school zijn en we spreken dan ook een plaats af waar die auto ons zal kunnen oppikken.
Van de laatste groep die ons inhaalt krijgen we nog een flesje water en enkele sultana’s en dan is het bos van ons alleen.
We lopen al pratende en voor we het merken verstrijkt er anderhalf uur. Ik reken uit dat we al halverwege zijn en dat het zo lekker opschiet.
Marcella is dan ook een leuke meid en voor zo ver ik kan zien ziet ze er heel goed uit. Ze draagt sportschoenen, een knielegging en een vestje met capuchon zonder mouwen er op.
Als we nog eens bijna een uur gelopen hebben stel ik voor om een rustpauze in te lassen. Ik ga mijn voeten voelen en wil ook Marcella de kans geven om even op adem te komen. Als we straks bij de openbare weg komen, zal er een wagen staan en krijgen we geen russt meer.
We komen bij een open plek in het bos en de zon komt daar nog lekker door heen. Een ideale plek om even de benen te strekken en het vermoeide lijf rust te gunnen.
Ik zet mijn fiets tegen een boom, op slot en haal uit mijn fietstas een kleed. Ik leg het kleed in de zon en trek mijn shirt uit voor ik op het kleed ga liggen. ik ga zo liggen dat er voor Marcella nog genoeg ruimte over is om er bij te komen liggen.
Marcella is wat langer bezig bij haar fiets en ik kijk door mijn oogharen naar haar. Nu pas zie ik dat zij er wel heel mooi uitziet. Ze heeft haar vestje uitgedaan en daar onder heeft ze een strak shirtje aan, waardoor haar grote borsten erg opvallen. Mmmmm. Ik hou van grote borsten, maar meteen moet ik mijzelf corrigeren. Marcella ia een leerling, daar mag ik niets mee! Ze is nu afhankelijk van mij en daar mag ik geen misbruik van maken!
Ik sluit mijn ogen, want als ik naar haar blijf kijken, krijg ik mijn erectie niet onder controle. Het is ook erg moeilijk om mijn gedachten, waarin ik haar lekker neem in de open lucht, stil te zetten. Maar ik blijf het proberen, ik moet aan andere dingen denken.
De zon streelt mijn borstkas en voelt heerlijk aan, maar ineens voel ik dat de zon gehinderd wordt. Als ik opkijk, zie ik Marcella naast me zitten, en als ik mijn ogen echt open doe zie ik dat ze naakt is. Voor ik kan reageren, voel ik haar lippen op die van mij en voel ik haar tong een weg zoeken in mijn mond. Alle pogingen om mijn zelfbeheersing te behouden vallen nu weg. Ik kus haar gretig terug en dan komt Marcella boven op me zitten. Ze blijft me kussen en ik neem de vrijheid om met haar borsten te spelen. Haar tepels staan al hard rechtop en ik knijp er even in. Het vlees is zacht en toch stevig.
Ik geniet mateloos van haar jonge geile lichaam en weet dat het moeilijk zal worden om nu nog terug te moeten gaan in mijn zelfbeheersing.
Dan stopt Marcella ineens met haar kussen en kruipt weer van me af. Ik blijf liggen zoals ik lag en wacht af. Ik vind dit heel spannend.
Marcella maakt mijn korte broek open en even til ik mijn billen op, zodat zij mijn broeken omlaag kan trekken. Mijn pik staat fier rechtop en blijkbaak bevalt dit Marcella wel, want weer komt ze bovenop me liggen, maar nu met haar mond boven mijn pik.
Ze likt er even aan voor ze hem in haar mond neemt en begint me heerlijk te pijpen. Het is wel duidelijk dat dit niet de eerste pik is die in haar mond verdwijnt. Ik heb uitzicht op haar natte kale kutje en streel haar lippen en ga met mijn tong over haar clitoris. Ik bef haar tot ze klaar komt en al snel voel ik het zaad in mijn ballen borrelen, dus geef ik aan dat ze moet stoppen. Maar Marcella schud haar hoofd en gaat nog intenser verder met pijpen. Nog eenmaal waarschuw ik haar, waar ze niet op reageert en dan spuit ik mijn zaad in haar mond. Ik voel dat ze haar best doet om alles door te slikken en ik verwacht dat ze nu wel zal stoppen.
Jammer eigenlijk, want ik had haar wel willen neuken. Ze is er geil genoeg voor.
Naar Marcella laar mijn pik niet met rust, ze likt hem helemaal schoon en gaat met mijn half stijve pik weer aan de gang, waardoor hij meteen weer stijf wordt.
Als mijn pik weer op oorlogssterkte is, heb ik Marcella al 2 keerklaar gevingerd.
Dan draait Marcella zich weer om, ze neemt boven mijn pik plaats en richt mijn pik precies voor haar kut. In één beweging laat zij zich zakken en ik voel hoe haar kutje zich over mijn pik heen schuift. Oohhh wat is dit heerlijk!
Marcella begint mij te berijden en biedt mij haar mooie volle borsten aan, waar ik ongeremd mee speel. Ik zuig haar tepels op, knabbel er op en masseer het blanke vlees.
Even bedenk ik me nog dat ik Macella had willen neuken, maar dat het nu anders om is: Marcella neukt mij!
Dan voel ik hoe het kutje van Marcella zich strak om mijn pik klemt. Ze is op weg naar een gigantisch orgasme en ook ik voel dat ik weer ga klaar komen.
Met een oorkreet komt Marcella klaar, terwijl ik haar kut volspuit met het laatste zaad wat ik in mijn ballen heb.
Pas als Marcella op adem gekomen is en mijn pik al weer half slap is, kruipt ze van me af, ze komt nu naast ze liggen, geeft me nog een intense kus en zegt: “sorrie, maar dit had ik even nodig” en valt in slaap.
Ik leg een arm om haar heen en al snel voel ik dat ik ook niet wakker kan blijven.
Als ik wakker word, slaapt Marcella nog diep. Ik streel haar borsten weer en haar tepels worden al weer hard. Wat een geile donder is dit toch.
Voorzichtig maak ik haar wakker en als ze opstaat is ze niet eens beschaamd.
Ze kijkt me lachend aan en vraagt of ook ik genoten heb. JA, dat heb ik
Snel kleden we ons aan en vervolgen onze wandeltocht. Binnen 3 kwartier komen we bij de openbare weg, waar een collega met een busje ons staat op te wachten.
Marcella hoop ik nog vaak tegen te komen, dit schooljaar.Aantal keer bekeken: 20589
Waardering: 8.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online