Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vakantie vreugde.

U leest om dit moment het verhaal vakantie vreugde gepost door Henk. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Henk
Gepost op: 2007-9-1

Verhaal:

vakantie vreugde
Vakantie in het warme Egypte.
Dat vakanties ook zo "warm" konden worden had ik nog nooit ervaren.
Mijn vriendin hield van duiken, ikzelf niet. Beetje zwemmen voor de afkoeling was mij genoeg.
Op het strand van het hotel had ik de eerste dag al een mooi uitziende dame gezien die mijn interesse direct gewekt had door haar witte bikini.
Als ze uit het water kwamen stonden de tepels hard en dat wond mij ontzettend op (alle harde tepels overigens).
Na 3 dagen mee geweest te zijn op de duikboot vond ik het welletjes en besloot in het hotel te blijven.
Op het ligbed ben ik aan het lezen en zie de dame met de witte bikini naast mij op een ander bed en zeg haar goedemorgen. In het engels krijg ik een good morning terug.
Ook zij begint de dag met een boek.
Na het zwemmen komt ze weer terug met die harde tepels in dat bovenstukje en voelde mijn jongeheer toch wat groeien.
Wat doe je in zo'n situatie, je schaamt je rot, maar toch ging ik niet op m'n buik liggen.
Ze had het kennelijk wel bemerkt dat ik me ongemakkelijk voelde en keek me lachend aan.
We praten wat en ik kon m'n ogen maar niet van haar tepels afhouden.
Ze had dit wel door en vroeg me over 30 minuten naar haar kamer te komen.
Na veel wikken en wegen ben ik gegaan.
Klop op de deur en daar staat ze in een badjas die niet gesloten is.
Kom de kamer binnen de deur is nauwelijks dicht of ze gooit de badjas op de grond en begint me hartstochtelijk te zoenen.
Haar tong lijkt wel een dolle cobra.
Even later stel ik voor onder de douche te gaan, niet erg ruim, maar lekker met wat douchegel masseer ik haar rug en trek haar naar mij toe. Mijn handen bevinden zich bij haar lekkere tieten en masseer ze en de tepels worden keihard. Mijn lul stond natuurlijk keihard en drukte tegen haar billen. Ze draaide zich om deed wat gel op haar handen en waste mijn harde lul. Gelukkig duurde het niet te lang want ik stond op ploffen.
Ze ging op haar knieen zitten en begon mijn lul te pijpen. De straal water op haar hoofd een geweldig gezicht.
Mijn eikel verdween steeds verder in haar mond en het duurde ook nog geen minuut voor ik kreunend de stralen in haar keel schoot.
Even bijkomen en ze droogde me af, trok me mee naar het bed.
Mijn lul werd bijna niet slap van opwinding. Ik begon als een dolle hond haar geschoren kutje te likken. Haar klitje en dan weer langs de lipjes.
Dat lag erg ongemakkelijk met een stijve lul.
Haar kutje sopte van het vocht en tijdens het likken vingerde ik haar ook nog. Af en toe likte ik haar strakke anus. Voorzichtig bracht ik mijn natte vinger daar en concentreerde me weer op haar klit.
Mijn vinger ging een klein stukje naar binnen en het gevolg was dat ze een geweldig orgasme kreeg. Volgens mij hebben ze dat op het strand zelfs kunnen horen.
Ook zij moest even bijkomen, maar al snel pakte ze m'n lul weer en begon er weer aan te zuigen. Draaide een beetje en kon met m'n vingers bij haar kutje.
Zachtjes masseerde ik haar klit en even later zie ik haar geopende lipjes weer voor m'n neus. Bedenk me geen twee keer en val onmiddelijk weer aan op het heerlijk geschoren kutje.
Bijna kom ik weer en vraag haar te stoppen, bij m'n vriendin had ik nog nooit 2x nodig gehad. Die was altijd blij als het weer over was en ze kon gaan slapen. Bij deze vrouw was dat kompleet anders!
Ze ging op haar rug liggen en trok me bovenop haar. Menige viagraproducent zou trots op me geweest zijn, zo hard was mijn lul. We zoenden en zoog nog eens lekker aan de tepels die dit hele verhaal veroorzaakt hadden. Het werd haar te veel ze wilde neuken (ik ooooooook!). Ze pakte mijn harde staaf beet en stopte hem in haar poes.
Jeetje wat geweldig voelde ze. We neukten er met een hoog tempo op los.
Even later ging ze op handen en knieen zitten. Schoof opnieuw mijn paal bij haar naar binnen, dit keer echter van achter en na 1 of 2 minuten kon ik het niet meer houden en spoot voor de 2e keer die dag.
Daarna waren we te vermoeid om nog meer te beleven. Droogde ons het zweet van onze lichamen en gingen terug naar het strand.
De volgende dag ging mijn vriendin weer duiken, je snapt het wel ik bleef op het strand.........

graaf_henk@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 8015
Waardering: 8.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online