Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

van de dak afgesprongen!!.

U leest om dit moment het verhaal van de dak afgesprongen!! gepost door imane.m. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: imane.m
Gepost op: 2009-1-27

Verhaal:

van de dak afgesprongen!!
dit is even geen echte verhaal maar het is vet zielig het gaat over een meisje dat Sophie heet ze was 14 jaar en ze had vrienden die bijna elke dag uitgingen ze ging altijd mee en haar vrienden rookte en zo maar zij niet maar op een dag heeft een vriend van haar haar toch over gehaald om te drinken en dat heeft ze dus gedaan ze heeft heel veel achter elkaar gedronken en toen was ze dronken en toen ging ze op de dak van de v&d staan en ging naar beneden springen ze heeft haar ruggengraat gebroken en haar been en zit ze in een rolstoel en ze kan nooit meer lopen.


ik zweer dit is echt gebeurt en als het niet zo was waarom zou ik het dan vertellen??? dus ga nooit onder de 16 drinken!!groeten van imane uit Zeist (ligt in Utrecht) 11 jaar dus nooit drinken en niet vergeten!!!! de groeten!!!!!!

Aantal keer bekeken: 2426
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online