Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verbroken beloftes.

U leest om dit moment het verhaal verbroken beloftes gepost door georgiana. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: georgiana
Gepost op: 2011-8-13

Verhaal:

verbroken beloftes
heath zat in zyn kamer en las de brief van kara die hy deze morgen had gekregen.
liefste heath
ik begrijp je niet je zij tegen mij dat je me wou helpen als ik in de problemen zat maar uiteindelijk hielp je me helemaal niet. je zij dat je van mij hield maar je liet me gewoon vallen . ik hield van je , ik hou nog steeds van je en ik zal altijd van je blijven houden .
liefs kara xxx

het deed heath pijn om kara niet de waarheid te vertellen en te zeggen dat zij beter en veiliger is zonder hem , als hij in haar buurt zou komen ,zou kara in gevaarlijk zijn en het kan haar dood worden .het is beter zo . hij weet dat hij zijn beloftes heeft gebroken maar dat deed hij met liefde .mensen dit is mijn eerste verhaal dus het is waarchijnlijk niet zo goed maja .

Aantal keer bekeken: 3472
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online