Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verdwenen!.

U leest om dit moment het verhaal verdwenen! gepost door Kristof. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Kristof
Gepost op: 2010-10-28

Verhaal:

verdwenen!
Romy was een meisje die niet kon verdragen als er iemand beter is dan zij. Ze wilt altijd de beste zijn in alles.
Op een dag kreeg ze een toets terug. Ze heeft een 9.5/10. Billie had net een half puntje meer dan haar. Toen Romy dit hoorde sprong ze uit haar vel. NEEEEEEE. Ze kon het niet geloven.
De volgende dag ging de klas naar de dierentuin. Mevrouw Millissen (de leraar) had gezegd dat iedereen in groepjes door de dierentuin mochten gaan. Romy ging samen met Dina en Mieke. Dina en Mieke waren niet de beste vrienden van Romy. Maar Romy had ook geen vrienden.
Het groepje was bij de apen toen Dina plots merkte dat Mieke weg was. Toen Romy ook even keek of ze Mieke niet zag verdween ook Dina. Romy werd bang en rende uit schrik weg.
Tijdens het rennen keek ze nog eens achter zich maar botste hierdoor tegen Billie. Hij was ook aan het rennen. Hij zei dat Thomas en Gert verdwenen waren en snel wegrende. Romy zei dat ze Mieke en Dina ook niet meer vond.
Ze zochten heel de dierentuin maar vonden Thomas, Gert, Mieke en Dina niet meer. Ook de rest van de klas waren verdwenen. Wat is er met hen gebeurd? Ze zijn toch niet... Plots kwam er een luide gil uit de bosjes. Dat is mevrouw Millissen. Nu is zij ook nog weg. Ze liepen naar de plaats waar het gegil vandaan kwam.
Toen ze aankwamen zagen ze plots de hele klas en mevrouw Millissen. Nu begreep Romy het. Ze hadden zich verstopt om het terug goed te kunnen maken tussen Romy en Billie. Ze waren dus voor niets bang.

Aantal keer bekeken: 2953
Waardering: 4.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online