Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verkeerde parkeerplaats.

U leest om dit moment het verhaal verkeerde parkeerplaats gepost door Fredy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Fredy
Gepost op: 2011-3-2

Verhaal:

verkeerde parkeerplaats
Het was woensdagavond en ik was het autorijden helemaal zat en besloot even van de snelweg af te gaan naar de parkeeerplaats.

Ik spring uit de auto en begin aan een klein ommetje om mijn spieren weer wat los te maken. Na een klein stukje te hebben gelopen zag ik een lichtje flitsen in het donker en hoorde ik nogal wat rare geluiden. Ik besloot een kijkje te nemen.

Wat ik daar aantrof deed mijn poes zo nat worden. 2 kerels die elkaar aan het pijpen waren en een stukje verderop stond er nog een vent met zijn broek op zijn enkels met een op en neer gaand hoofd tussen zijn benen. Ik was hier gewoon op een sex parkeerplaats voor homo's. Ik had nooit gedacht dat het zien van al die homosexuele activiteiten ik zelf zo ontzettend geil werd.

Ik liet mijn hand onder mijn rokje verdwijnen en begon mezelf te vingeren. Omdat mijn benen nogal moe waren ging ik op mijn knieen zitten en was mezelf heerlijk aan het verwennen terwijl ik naar de mannen keek. Wat ik niet in de gaten had was dat er nog meer mannen waren die mij inmiddels gespot hadden en langzaam op mij afkwamen.

Plotseling voelde ik een extra hand op mijn billen. Ik schrok me helemaal wild maar voor ik iets kon zeggen schoof er een heerlijk stijve pik mijn mondje in. Zo dus jij vind dit allemaal wel geil om te zien he. We zullen je eens laten merken hoe wij met meisjes zoals jij omgaan.

Terwijl ik in mijn mondje werd geneukt voelde ik een heerlijk warme tong tussen mijn benen. Jezus zo lekker was ik nog nooit gelikt. Laat dat maar over aan een homo. Al likkend bracht hij mij tot een orgasme en de man die mij in mijn mondje neukte spoot zijn zaad bijna tegelijkertijd in mijn keel.

De kerel die mij had gelikt ging op de grond liggen en trok mij over hem heen. Mijn kutje sloot meteen om zijn paal. En wat voor een zeg. Ik had nog nooit zo'n dikke pik in mijn kutje gehad. Ik voelde overvol. Ik begon lekker op zijn pik te rijden nadat ik een beetje aan het formaat was gewend en ik voelde wat tussen mijn billen glijden. Wat was dat voor koud goedje? Onmiddelijk werd er een vinger in mijn kontje geduwd. Hoewel ik daar nog maagd was voelde het toch wel heel lekker en was benieuwd naar de rest.

Al snel volgde er nog een vinger en nog een. Toen was er niets meer en ik was een beetje teleurgesteld. Dit duurde echter niet lang. De man die mijn mondje had geneukt drukte zijn inmiddels weer op formaat gekomen pik in 1 keer in mijn kontje. Ik gilde het uit van de pijn, maar al snel werden mijn gillen van pijn kreten van genot. Ik werd hier gewoon door 2 homo's in beide gaatjes heftig geneukt. Keer op keer kwam ik klaar.

Het duurde lang voordat ze eindelijk mijn 2 gaatjes vulden met hun sap. Toen ze uiteindelijk klaar waren gekomen kon ik geen stap meer zetten en lieten ze me verdwaasd achter op de grond.
Aantal keer bekeken: 11838
Waardering: 7.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online