Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verliefd of niet?.

U leest om dit moment het verhaal verliefd of niet? gepost door ja doei ik ben anoniem:$. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ja doei ik ben anoniem:$
Gepost op: 2009-11-6

Verhaal:

verliefd of niet?
ik ben ananiem en een poosje geleden leerde ik een jongen kennen, ik heb met hem een goede band en we praatte altijd met elkaar.
we besloten een keer af te spreken maar we konden elke keer niet. Toen ging ik met 3 vriendinnen schaatsen en ja hoor ik herkende hem meteen. We waren verlegen maar keken elkaar wel heletijd aan want we herkende elkaar van foto's.
We schaatsen heletijd elkaar voorbij enzo.Ik moest gaan en ik was thuis en ik ging op de computer meteen op msn en we praatte met elkaar. Hij vertelde dat ie mijn leuk vond en ik vond hem ook leuk. We kregen en toen spraken we af volgende week weer te gaan schaatsen. Maar toen met een vriendin en vriend van mijn die ook iets hadden. Ik en die jongen hadden nog nooit gekust of gezoent. Nou eindelijk was het zover we gingen schaatsen en mijn vriendin en die vriend waren heletijd aan het zoenen enzo. Hun zeiden dat wij da ook maar eens moesten gaan doen. Nou ik zat heletijd bij me vriendin op een steen en die vriend van haar die ging mijn vriendje overhalen om mijn een kus te geven. Nou eindelijk was het zover hij was overgehaalt.Hij kwam steeds dichterbij en gaf me een kus en toen stootte ik me kop tege een steen:$ Kei voorschut.Me eerste kus wow ik was blij en verlegen. Die dag was nog super leuk. We gingen naar huis en we hadden afgesproken nog een kus te geven maar da durfde we niet meer. Dus toen ja hebben we het maar niet gedaan. Die dagen erna veel met elkaar gepraat over die dag en besloten om binnekort weer af te spreken.Maar niet te gaan schaatsen. We gingen buiten afspreken heel vaak. Hij vroeg of ik met hem wou zoenen,Ja da wou ik wel maar we hadden allebei nog nooit gezoent. We deden het gewoonn ineens. Toen vroeg ie of ik met hem mee naar huis wou en daar film kijken enzo. Ik ging mee en we gingen boven film kijken super leuk. Echt gewoon geweldig
we hebben da super vaak gedaan. Nou op een geven moment was het voor mij echt helemaal over. Ik voelde echt niets meer voor hem. Ik ging toen op de vakantie en werd gebeld door mijn beste vriendin ze vertelde dat hij op haar was enzo. Dus ik dacht huh hun krijgen iets.Ik was eigelijk best jaloers maar durfde da niet toe te geven. Toen ging ik smsen met mijn soort achterneef en toen smsde mijn beste vriendin dat ze iets had met hem die jongen waar ik eerst iets mee had. Dus ik ging afspreken met die soort achterneef en we vonden elkaar wel leuk enzo. We kregen verkering en hij kon nooit afspreken maar dan zag ik hem altijd bij zijn neef werken. Ik was boos en pikte da niet meer.Hij zei dat ie het druk had enal. Toen heb ik het maar uitgemaakt omdat ik toch niet zoveel meer om hem gaf. Hij was nog beetje op me maar vond het niet erg. Me beste vriendin had ook niets meer met die jongen waar ik eerst mee ging. Ik ben nog paar keer bezig geweest met iemand maar ik ging weer praten met die jongen waar ik eerst mee bezig was. Hij was nog op mijn beste vriendin maar we werden beste maatjes.Dat zullen we altijd blijven en vertrouwen elkaar.We hebben besloten om een keer af te spreken met beste vriendin had ook met een jongen en we besloten om met zn 4e af te spreken en toen vroegen 2 jongens of ze ook mee mochten ja dt mocht. Die dag was reuze gezellig en ja hoor ik ben weer op die ene jongen. Wow echt verliefd.& ik heb bijna met hem. En we gaan volgende week schaatsen.
ik hoop dat iedereen dit verhaaltje leuk vond.
xxxjes anoniempje:$

Aantal keer bekeken: 1808
Waardering: 3.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online