Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verliefd zijn is niet gemakkelijk.

U leest om dit moment het verhaal verliefd zijn is niet gemakkelijk gepost door Simone R.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Simone R.
Gepost op: 2007-9-6

Verhaal:

verliefd zijn is niet gemakkelijk
sanne is 10 jaar ze is al een lange tijd verliefd op cas. eigenlijk te lang. ze is er bijna zeker van dat hij haar ook leuk vind. dus vind ze dat het eens tijd word om het aan hem te vragen. er is op een dag een disco waar cas ook natuurlijk naar toe komt. sanne had die avond gedacht: nu moet ik het aan hem vragen. vanavond gaat het gebeuren. ze ging naar de disco. daar stond hij met zijn bruine haren en zijn blauwe ogen. ze durfde het maar niet te vragen ze stelde het de heletijd uit tot dat ze hoorde van iemand dat renske het had gevraagt aan hem. Renske was haar vriendin ze wist helemaal niet dat ze ook op cas was. sanne hoorde ook dat cas nog geen antwoord had gegeven dat hij nog moest nadenken. het schoot meteen in sanne's hoofd, ik moet het nu vragen ik grijp nu me kans. straks is het te laat. sanne liep met knikkende knieën naar hem toe. en vroeg of hij het met haar wilde. hij zei duidelijk nee. sanne schaamde zich dood. even later hoorde ze dat cas het toch met Renske had. ze deed allemaal heel lief tegen Renske en ze meende het ook want het was haar vriendin. sanne zat even later met haar vriendinnen op een paar stoelen te kletsten. opeens komt daar luc een jongen die ze kent van haar zus want die heeft het met zijn broer,aanlopen. zijn broer en mijn zus waren er ook bij . toen vroeg zijn broer of ik het met hem wilde. het was de eerste keer in haar leven dat het iemand aan haar vroeg! maar ze vond hem helemaal niet leuk en ze zat toch nog wel met cas in haar hoofd dus zei ze nee. luc vond het duidelijk heel jammer want dat zei hij ook deheletijd tegen mij en me zus. maar hij bleef heel lang op mij. ik vond hem nog steeds een sukkel. maar ik begon hem steeds leuker te vinden en dacht vaak aan hem. ik probeerde zijn gedachten opzij te zetten maar het lukte niet. ik begon ook steeds meer voor hem te voelen. en ik dacht dat ik verliefd op hem was want zo voelden het wel. ik had cas allang uit mijn hoofd gezet. maar ik wil helemaal niet verliefd zijn en zeker niet op hem. hij zit al 1 groep hoger dan mij. en hij is best wel lelijk en dom enzo. en ik werd zo verliefd dat ik hem altijd wilden zien maar dat kon niet want hij zat een groep hoger enzo. ik fietste langs zijn huis om hem toevallig tegen te komen. en deed nog meer van zulke dingen.........
(word vervolgt)

Aantal keer bekeken: 2588
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online