Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verloren liefde.

U leest om dit moment het verhaal verloren liefde gepost door amber de groot. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: amber de groot
Gepost op: 2005-8-4

Verhaal:

verloren liefde
Ik blijf vandaag bij Steffi slapen. We gaan morgen ons rapport halen. Het is de eerste keer dat ik bij Steffi blijf slapen, maar ik ken haar vader en stiefmoeder wel al. ’s Avonds belde ik aan en Steffi haar stiefbroer, Kim, deed open. Ik vind hem een zeer mooie jongen. Ik en Steffi gaan buiten zitten om een ijsje te eten. Ik vertel Steffi dat ik Kim (haar stiefbroer) een zeer mooie jongen vind. ‘Ja, dat vind ook’ giechelde Steffi. En plots stond Kim daar zonder T-shirt aan. ‘Hallo’ zeggen ik en Steffi in koor. ‘Stoort het jullie als ik even een sigaret kom roken?’ zegt Kim. We hebben nog heel de avond verder gepraat. Na een uurtje zegt Steffi: ‘laten we naar de tent gaan’. Kim kroop mee in de tent en we lagen lekker dicht tegen elkaar aan. Plots zei Kim: ‘laten we gaan slapen’. Het was al zo donker dat we niks meer konden zien. Opeens voelde ik Kim over mijn arm strelen. Dit duurde maar twee seconden. Maar toen begon ik zijn hand te strelen en hij pakte mij vast. Na een halfuurtje begon hij mij ook te kussen. Ik had het gevoel dat ik begon te zweven! We hebben de hele nacht in elkaars armen gelegen en elkaar gestreeld. Maar rond drie uur ’s nachts wou Steffi naar binnen, het begon namelijk emmers water te regenen. Toen ik en Steffi droog op haar kamer zaten en Kim naar zijn eigen kamer was gegaan vertelde ik aan Steffi wat er gebeurd was. Ik kon van haar gezicht aflezen dat ze het niet fijn vond dat ik hem gekust had, maar ze zei dat ze het niet erg vond. Ze riep kim om te vragen of dit waar was. Toen werd ze wel kwaad. Kim was namelijk 19 jaar en ik 14. Kim gaf me nog snel een kus en een knuffel en ging terug naar zijn kamer. De volgende ochtend moesten ik en Steffi vroeg op om ons rapport te gaan halen. Ik zei snel dag tegen Kim, maar had geen tijd meer om hem een kus te geven. In de middag ging ik weer naar Steffi’s thuis. Toen we op de bus naar haar thuis zaten belde Kim mij. Hij vertelde mij dat hij al de hele dag aan mij had zitten denken en dat hij gisteren avond zalig vond. De dagen vlogen voorbij ik en Kim zagen elkaar altijd heel even als ik bij Steffi was. We besloten om eens af te spreken.

Ik ging de roltrap op bovenaan stond hij. (Steffi was ondertussen op vakantie vertrokken naar Italië en zou 20dagen weg blijven.) In mijn ogen zag hij er perfect uit! We hebben gepraat over ons en wat er nu zou gebeuren. We hebben veel geknuffeld en gekust en toen heeft hij mij naar huis gebracht. Hij stuurde dat hij verliefd op mij was en hij mij heel mooi vind. Maar de dag erna heeft hij aan zijn ouders verteld dat ik en hij iets hadden samen. Zijn ouders gingen hier helemaal niet mee akkoord en Kim stuurde mij dat we elkaar beter even niet zagen. Maar drie dagen later had hij er al spijt van ik zou bij hem gaan slapen.

Ik lag in zijn armen en zei dat ik hem zou missen, want ik vertrok morgen voor een week naar Frankrijk. Hij zei dat hij mij ook zou missen en dat we nog een keer moesten afspreken als ik terug was. Maar toen ik terug kwam van vakantie verliep het helemaal anders ik kreeg een sms dat het hier moest stoppen. Dat hij geen nood meer aan mij had. Ik was zo kwaad op Kim maar terwijl ook zo droevig omdat ik super verliefd op hem was. Dagen kropen voorbij. Ik had slaap problemen en durfde aan niemand te vertellen wat ik voelde. Steffi kwam terug van vakantie en ik vertelde haar dat ik kwaad was op Kim, maar vertelde haar uiteraard niet dat ik er kapot van was. Ik vroeg aan Steffi of ik bij haar mocht komen slapen, maar dat mocht niet van haar ouders. Ze wilden niet dat ik Kim nog zag. Dit maakte mij nog droevig. Toen begon Steffi ook nog raar te doen en vanaf toen was alles te veel voor mij. Ik zat in een depressie en sliep veel te weinig. Ik durfde natuurlijk aan niemand vertellen hoe ik mij voelde. Maar voor sommigen begon het wel op te vallen dat er iets scheelde met mij. Dit was het einde van mijn leven. Toen was alles zwart het was voorbij.


Aantal keer bekeken: 19226
Waardering: 6.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online