Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verprutsen voor gevorden.

U leest om dit moment het verhaal verprutsen voor gevorden gepost door g. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: g
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

verprutsen voor gevorden
Verprutsen voor gevorderden.

22 was ze, misschien 23. Althans, dat dacht ik. En achteraf bleek dit ook aardig juist te zijn. Een verse schoolverlaatster die ons team kwam versterken. Buiten dat was het ook nog eens een prachtige verschijning. Een van die zeldzame personen die naast een aantrekkelijk voorkomen ook een fantastich karakter heeft wat zich ook nog eens laat zien in het uiterlijk. Ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden.
Ik was niet meteen verkocht. Wel gebeurde er iets toen ik haar voor het eerst zag. Ik weet niet wat, maar wellicht is dit zo'n moment geweest die in andere verhalen weleens wordt omschreven als 'magic'. Toen ik haar de keer daarop zag gebeurde er weer iets. En vervolgens nog een keer. En het moet ergens dat moment zijn geweest dat ik kan zeggen dat ik verkocht was. Misschien ben ik nu eenmaal wat langzamer met bepaalde dingen.
Zelf was ik 25, voorzien van vriendin waarmee ik ook mijn eerste serieuze realtie had. We hadden het uitstekend samen. We deelden behoorlijk wat interesses, genieten van het leven, reizen, concerten bezoeken en gezellig wat tijd doorbrengen met vrienden in uiteenlopende horecagelegenheden. En, ik moet eerlijk zijn, de sex was ook goed. Daar kun je van alles over zeggen maar naar mijn mening is dat toch ook belangrijk. Niets leuker dan elkaar verwennen en moe maken om vervolgens lekker tegen elkaar aan te kruipen om nog wat te kletsen over lekker onbelangrijke dingen en vervolgens in diepe slaap vallen.
En toch ging er iets niet goed. We bleken wel erg veel interesses te delen. Mijn interesses werden dan ook 1 op 1 overgenomen door vriendin-lief. Ambitie. Zelf heb ik veel te veel, zij veel te weinig. En dan mijn collegaatje........
Het leek wel een feest om maandagochtend naar het werk te gaan. Zou ze vandaag ook op kantoor zijn? Moet ze niet ergens anders werken? Heeft er zich afgelopen weekend ook maar iets in haar woonomgeving voorgedaan waarnaar ik kan vragen om een gesprek te starten? Misschien een concert?
Doorgaans had ik voor wat betreft het treffen op het werk wel geluk. Maandag was ook zij doorgaans op kantoor. Maar wat dan? Wat baalde ik dat we verschillende werkgebieden hadden. Niet dat over het werk praten altijd even leuk is, maar oh, oh, oh, wat is het toch een ideale aanleiding.
Ik loop weer eens over de gang, mijn directe omgeving afscannend, en de oogverblinde schoonheid komt juist de hoek om. Dat verbeeldde ik me niet; die kleine schrikreactie, dat verlegen glimlachje en het voorzichtige blozen. Meer dan een waardeloos 'hoi' komt weer eens niet uit. Daar loop je dan, stoere vent dat je bent. Een puber zou je nog uitlachen. Een ondernemende puber zou je een cursus aanbieden, onder zijn bezielende leiding.
Dinsdag hetzelfde verhaal.....
Eén van mijn bijzondere kwaliteiten is toch wel mijn grensverleggend uitstelgedrag. Dit heb ik al met simpele klusjes waar ik even geen zin in heb, laat staan met mijn eerste echte relatie verbreken met iemand waar ik nog steeds erg veel om geef en die ook nog eens het idee heeft dat we uiteindelijk gaan trouwen, 5 kinderen krijgen en een prachtig huis met grote tuin gaan bewonen. En niet te vergeten onderdak bieden aan een hele schare gezellige huisdieren.
Haar prins op het witte paard. Die avond voelde ik me echter meer een oud, mank, ziek paard met een slecht karakter en een ruiter van 1000 kilo op mijn rug die luistert naar de naam 'slecht geweten'(ik heb iets met dubbele namen, dat wel). Het moest er toch van komen. Zodra je tijdens het vrijen aan een ander ligt te denken dan doe je iets heel erg verkeerd. Dit komt natuurlijk een beetje over alsof ik een vriendin zou hebben om maar met enige reglemaat sex te kunnen hebben. Dat was echter absoluut niet het geval. Het was meer een kwestie om haar geen pijn te hoeven doen. Maar dat argument houdt ook in je eigen hoofd niet lang stand. Ook al weet ze niet dat het eigenlijk voorbij maar je houdt de schijn op, hoeveel pijn doe je ze dan? Veel te veel.

Het was een zeer pijnlijke confrontatie die ik ook wel had verwacht. Ik schrok achteraf meer van mijn eigen reactie dan van die van haar. Bijna, heel bijna, en misschien ook wel een beetje helemaal, stond ik op het punt om in huilen uit te barsten. Dat wil best veel zeggen aangezien ik dit voor het laatst had gehad toen op mijn achttiende werd verteld dat ik serieus ziek was en dat er een kans bestond dat ik zou komen te overlijden. Tussen die twee momenten in heb ik eigenlijk alles wel goed kunnen verdragen.
De dag na de confrontatie was ik echter behoorlijk opgelucht. Verder met het leven en wie weet wat me te wachten staat, het is immers weer maandagochtend! En het was weer een maandagochtend als vanouds. Ook deze pijnlijke confrontatie had me dus niet echt meer mans gemaakt. Niet dat ik en de geweldige collega nooit praatten, dat zeer zeker wel. Alleen het gezellig over van-alles-en-nog-wat kletsen leek er nooit echt bij te zijn. Wat me verder met overige collega's uitermate goed af ging. Je hebt het weleens, dat je het gevoeld hebt dat je het met iemand goed kunt vinden maar dat het contact een beetje stroef verloopt. Misschien was zij wel verlegen? Of had ze totaal geen interesse (meer)? Dit laatste was ook wel mogelijk aangezien het vrijgezel zijn me tijdelijk wel beviel. Dit ging gepaard met het regelmatig op het werk verschijnen, ruikend naar de talloze versnaperingen die de vorige avond in een bijzonder hoog tempo weggewerkt waren. En een keer met wat collega's in een tent aanbelanden waar schaars geklede dames hun kunsten vertonen aan een stuk inventaris wat je normaal alleen in een brandweerkazerne tegenkomt (waar overigens niets is gebeurd, een keer zien is leuk maar daar houd het voor mij wel mee op. Ik kijk graag naar mooie vrouwen maar ik heb me nog nooit zo zielig gevonden als op dat moment!). Misschien valt dat ook niet helemaal goed bij de meeste vrouwen. Kan er me ook wel iets bij indenken.
Na enkele weken wachten vond ik het toch eens tijd om de stoute schoenen aan te trekken. Met andere woorden, ik sliep er dermate slecht van dat het langzamerhand medisch noodzakelijk werd om actie te ondernemen. Op een bijzondere romantische manier (voice-mail ingesproken, ik weet het, ik moet me kapot schamen) heb ik dan toch te kennen gegeven dat ik haar wel heel bijzonder vond en dat het me wel een goed plan leek om eens iets te gaan doen samen. En nog een heel verhaal eromheen waarom ik haar niet op kantoor heb aangesproken. Destijds leken me de argumenten daarvoor volkomen logisch. Aangezien ik nu de aangehaalde argumenten niet meer weet zullen ze ook wel niet zo sterk zijn geweest.

Wederom een maandagochtend naar kantoor. Fijn! Collegaatje niet gezien. Veel afspraken buiten de deur. Dindagochtend weer naar kantoor. Fijn! Tot dat mailtje dan. Blijkbaar had ik me de kleine schrikreactie, het verlegen glimlachen en het voorzichtig blozen toch verbeeld.
Wat hebben vrouwen toch met 'de relatie collegiaal houden'? Zo worden we nooit intiem.

Al met al heb ik er dus mee gewonnen dat ik me een enorme lul voel, mijn lieve collega in een beetje lastig parket heb gebracht ...“ al gaat ze hier wel goed mee om ...“ en ik na 8 maanden nog steeds sms'jes krijg van de ex en een hoop emotioneel of zelfs agressief gedoe als we elkaar toevallig treffen.

We kunnen mensen op de maan brengen, we kunnen woestijnen vruchtbaar maken, we kunnen de grootste idioot president van de VS maken, maar wat verliefdheid met ons doet, dat in ongekend!


Aantal keer bekeken: 1626
Waardering: 5.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 72 bezoekers online