Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verscheurd hart.

U leest om dit moment het verhaal verscheurd hart gepost door bieke. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: bieke
Gepost op: 2007-11-26

Verhaal:

verscheurd hart
het was zaterdagavond 19 uur sofie stuurde een berichtje 'hey kaya zin om deze avond stapje in de wereld te zetten met de meisjes ' ik sluit men gsm en kijk naar gino eum zeg ik een beetje vresend de meisjes vragen of ik mee uitga deze avond vind je dat oke of niet ? gino is de jongen waar ik al drie jaar een relatie heb we verschillen 7 jaar hij is 27 ik ben 20 maar hoewel ik soms twijfel aan wie de oudste is van ons . oke zegt hij doe maar wat had ik ook verwacht dat hij ook maar ietsje meer intresse zou tonen dat hij de moeite zou nemen naar waar ga je en om wat uur ben je terug oke zeg ik droog ik neem mijn gms en sms naar sofie tuurlijk kom ik je dan oppikken 23 uur zogezeg zogedaan ik maak me klaar eigenlijk vind ik dit wel het leukste deel van het hele op stap gaan je opmaken typische meisjes ?
ik kees een rokje uit niet te kort en niet te lang met een speelse look ik bij sofie aan ze komt naar buiten gerend hela! lieverdje ben je er klaar voor aan haar blik en haar manier van doen zie ik dat ze al wel iets opheeft tuurlijk zeg ik laat het lekker maar komen ook komt kim buiten niet al te blij ze heeft het de laatste tijd ook niet zo makkelijk gehad haar man heeft haar laten zitten en was 2weken spoorloos zonder maar enige redelijke uitleg erg die manne hey meisje zeg ik wat sneu voor je ach zegt ze het was toch een rotzak en vandaag wil ik allen maar plezier hebben oke geen probleen antwoord ik en zo zijn we weg in de auto word er heel wat bijgepraat en gelachen 24.00 en we komen aan het danscafe op het eerste gezicht niet veek soeps sofie zeg ik waar heb je ons nu weer mee heen genomen wacht wacht zegt ze luid als je binnen bent ongeloofelijk waar ze een knipoog aan toevoegt ik houd mijn hart al vast eenmaal binnen snap ik nog steeds niet waar sofie het over had er zit mischien een 20 man binnen en laten we eerlijk zijn het is niet veel soeps de muziek is een mix van 10 jaar geleden en nu maar kom laten we er het beste van maken een niet onlelijke garcon komt ons vragen voor te drinken en zonder twijfel zeggen we alle drie een fles witte wijn hey heb je dat kontje gezien zegt sofie ja antwoord kim bits oei zegt sofie wat is jouw probleem ;je hebt een vriend sofie en die blijft jouw misstappen niet vergeven hey zegt sofie verdedigend het is wel mijn leven oke ik voel het aan dit gaat mis weet je doe wat je niet laten kunt zegt kim vurend terug precies antwoord sofie precies of jouw leven is zo perfect dit loopt uit de hand stop zeg ik is dit hoe jullie willen doen een leuke avond met de meiden en jullie zouden elkaar in de haren vliegen we zouden elkaar moeten stunen niemand heeft het hier makkelijk verbaast kijken ze alletwee op hoe vraagt sofie als een haantje de eerste niemand heb jij het dan moeilijk ?ja antwoord ik kortaf een beetje ontwijk ik de vraag ja vertel vult kim aan nee zeg ik niet belangrijk hoe goede vriendinnen ze ook zijn mijn relatie probeer ik zoveel mogelijk voor me zelf te houden in de hoop het zo optelossen en dan toch schijn hoog te houdendat we het perfecte koppel al is niets minder waar ......wil je weten wat er aan de hand is met kaya of sofie zich kan gedragen en kim zich wat kan opvrolijken laat het me dan weten grtzzz

Aantal keer bekeken: 1852
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online