Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verstoppertje hoofdstuk 12.

U leest om dit moment het verhaal verstoppertje hoofdstuk 12 gepost door JulieV. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: JulieV
Gepost op: 2011-7-4

Verhaal:

verstoppertje hoofdstuk 12
12

Jeffrey lachte en nam Julie bij haar keel. Julie kreeg bijna geen adem meer toen de deur open gestampt werd door de politie. " Verroer je niet! En Jeffrey laat dat meisje los!" schreeuwde een politieman, het was dezelfde man die eerder in de dag hen probeerde te redden. Julie had een hekel aan die politieman, maar ze wist dat ze hem nodig had.
Jeffrey liet Julie los en liep naar het raam, dat nog open stond. De politie probeerde hem nog neer te laten, maar dat schot miste en raakte Julie haar arm. Julie gilde en viel neer. Ze viel flauw. Het laatste wat ze hoorde was het alarm van de ziekenwagen. Een week later ontwaakte ze in het ziekenhuis. Haar ouders en de ouder s van Freya keken haar aan. "Gaat het meisje?" vroeg haar moeder. "Ja, maar ik had een vreselijke nachtmerrie, jullie waren weg en er was een man die Jeffrey heette en …" Ze zag de gezichten van haar ouders en Freya's ouders veranderen. "Nee! Het kan niet waar zijn is het echt …?" Haar ouders knikte zacht. Julie begon te trillen en hapte naar adem, ze werd gek. "Jullie liegen!Jullie…" Haar woede veranderde naar verdriet, ze begon hevig te snikken.
Daarna was ze stil en keek ze recht voor zich uit. Ze keek angstig en draaide zich met een ruk om. Ze dacht dat ze overal het gelach van Jeffrey kon horen. Door die aanval, moest ze nog 3 maanden in het ziekenhuis blijven.

Ergens in de 2de maand hoorde de verpleegsters een gil van uit haar kamer, onmiddellijk gingen ze ernaar toe. Ze zagen Julie liggen op de grond in een plasje bloed, ze was dood. Ze dactte dat ze zelfmoord had gepleegd.
Onmiddellijk belde ze de politie, die het lijk bekeek en algauw wisten dat dit geen zelfmoord was , maar een gruwelijke moord. Ze hoorde een lach van achter hen. De politie draaide zich om, zag Jeffrey door de gang weg rennen en aarzelde geen moment. Hij liep achter hen aan. De verpleegsters hoorde een paar schoten en even later kwam de politie terug." Hij was de dader, geen schrik, ook hij heeft de dood ontmoet."

Het nieuws deed de ronde en algauw wist iedereen het. Maar naarmate de tijd voorbij ging, hoe meer het als een griezelverhaal werd gebruikt. En na enkele jaren was het zelfs een broodje aap verhaal geworden.


Aantal keer bekeken: 4063
Waardering: 7.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online