Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verstoppertje hoofdstuk 9.

U leest om dit moment het verhaal verstoppertje hoofdstuk 9 gepost door JulieV. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: JulieV
Gepost op: 2011-7-4

Verhaal:

verstoppertje hoofdstuk 9
9

Verwachte die klootzak nu echt dat wij hem op een sexy manier gaan verleiden terwijl hij daar maar neerzit dacht Freya. Freya overlegde rap met Cindy, “We laten Julie tussen ons eindigen, laat mij maar laatst eindigen ik kan wel tegen die zweep.”
“Zeker ?” vroeg Cindy, die niet wou dat Freya zich steeds opofferde. “Ja, echt waar, Ik wil dit doen voor jullie als een ware vriendin Cindy, luister nou..” zei ze vastberaden. Cindy kende Freya door en door, ze liet haar haar gang maar gaan en stapte naar Jeffrey die afwachtend op een stoel zat. Ze zette zich beleefd op zijn schoot en begon knoopjes van zijn vest open te maken. Freya deed niets, dan was ze zeker laatst. Julie knipoogde en glimlachte enkel. Terwijl Cindy al haar flirtkrachten naar boven schiep, dit was toch waarschijnlijk de laatste keer dat ik kan flirten dacht ze.
Zoals gehoopt was de stand:
1) Cindy  een braaf poesje
2) Julie  verlegen en toch opwindend
3) Freya  een koppige, achterbakse vrouw
“En dan moet ik nu meedelen dat ik heb gelogen” lachte Jeffrey luid, hij kon het lachen niet inhouden. Hij had al een vermoeden dat Freya express laatste wou eindigen. “Tot mijn grote genoegen deel ik mee dat de eerste gestraft wordt, maar wees maar niet bang hoor schatje de zweep zal niet gebruikt worden als jij net zo braaf bent als tijdens je flirtuurtje.”
“KLOOTZAK, JANET, SCHOFT,… !!” schreeuwde Cindy .
“JA!” schreeuwde Julie.
Freya was nog steeds rotverbaasd, ze kreeg geen woord over haar lippen.
De man liet Freya en Julie opgesloten achter in de kamer, en vervoerde zichzelf en Cindy naar de kamer hiernaast. Het werd al snel duidelijk, Cindy werd verkracht..


Aantal keer bekeken: 4978
Waardering: 8.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online