Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vieze dingen met tante.

U leest om dit moment het verhaal vieze dingen met tante gepost door peter-pischtache. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: peter-pischtache
Gepost op: 2011-2-13

Verhaal:

vieze dingen met tante
Rick was vijftien toen hij in de zomervakantie een paar weken bij zijn tante Sofie ging logeren. Rick was een hoogblonde jongen, lang voor zijn leeftijd. Hij had een regelmatig gezicht waarin alleen zijn ogen opvielen, helderblauw met een immer peinzende uitdrukking. Hoewel hij zich in werkelijkheid niet zoveel afvroeg. Net als zijn vrienden en klasgenoten gaf hij het meest om voetbal en computerspelletjes. Onderling werd wel stoer gedaan over meisjes maar eigenlijk was hij vrij verlegen en had nog niets meegemaakt.
Tante Sofie was drie jaar jonger dan zijn moeder en haar enige zuster. Zij was nooit getrouwd en leidde een degelijk leven als pianolerares in een bescheiden provincieplaats. Het was al enige jaren geleden dat Rick haar gezien had. Ze was een vrij kleine vrouw van voor in de veertig met kort blond haar in kleine krulletjes en grote zeegrijze ogen. Ze was uitgesproken mollig op de goede plaatsen, hoewel niet echt dik.
De julizon stond hoog aan de hemel toen Rick uit de trein stapte. Tante Sofie kwam hem afhalen, na enig zoeken zag hij haar korte maar kordate figuur tussen de menigte. Ze kuste hem op beide wangen en nam één van de koffers van hem over. Met stevige pas beenden ze naast elkaar het station uit. De koffers verdwenen in de achterbak van haar auto en even later reden ze het stadje in.
Ze vroeg hem hoe het met zijn ouders ging, of hij aan sport deed en of hij al een meisje had. Hij gaf beleefd antwoord op haar vragen en keek naar de omgeving. Af en toe gleed zijn blik naar haar knieën die in haar panty onder haar rok vandaan kwamen en meebewogen wanneer ze de pedalen bediende. "Waarom bent u eigenlijk nooit getrouwd tante?" vroeg hij terwijl op het zelfde moment spijt kreeg van zijn impertinente vraag en bloosde. "Ach jongen" zei ze "Het is er gewoon nooit van gekomen, ik heb wel een paar keer verkering gehad maar het liep niet goed af." Rick wist niet goed meer wat hij moest zeggen en zweeg de rest van de rit
Tante Sofie woonde in een vrijstaande eensgezinswoning aan de rand van het stadje. De voortuin stond vol bloemen en keek uit over weilanden met schapen. Ze brachten zijn koffers naar boven, het logeerkamertje was aan de voorkant van het huis, aan de overkant van de gang was haar slaapkamer. Die avond zaten ze voor de televisie. "Ben je niet bang dat je je verveeld hier?" vroeg ze. "Nee tante, ik kan hier in de omgeving wandelen, daar houdt ik van, bovendien heb ik boeken bij me." Hij keek naar zijn tante, ze zat enigzins onderuit gezakt op de bank waardoor haar rok wat op was geschoven, opeens zag hij dat ze geen panty droeg maar kousen. Het nylon was afgezet met een brede kanten rand. Daarboven was een klein stukje van haar mollige dij te zien. Hij staarde verwezen naar het weke blanke vlees, het bloed steeg naar zijn wangen. Ze zag zijn verwarring, natuurlijk, de jongen was nog onervaren. Ineens welde een plan in haar op, als ze het niet al onbewust van plan geweest was. Ze zou hem verleiden. Al veel te lang had ze geen minnaar gehad. Ze voelde de spanning in haar buik opkomen.
"Weet je dat je een hele knappe jongen bent?" vroeg ze terwijl ze hem aankeek. Zijn keel zat dicht, hij voelde zijn erektie groeien met zijn verwarring, hij voelde dat hij een kop als een biet kreeg. Tante schoof nog wat verder onderuit waardoor de rok nog meer opschoof en haar blanke dijen toonde, hij zag nu dat de kousen werden opgehouden door jarretels. Hij hapte als versteend naar adem. Hij zag nu haar rode kanten broekje. Zij bleef hem aankijken. "Ik ben de laatste tijd erg eenzaam Rick" zei ze hees. Ze liet haar linkerhand naar beneden dwalen en streelde de binnenkant van haar dijen terwijl ze ze iets uit elkaar deed. Speels wreef ze over het kruis van haar broekje. "Je wil vast wel zien wat hier onder zit" glimlachte ze hem toe. Hij knikte ademloos, zijn nu rotsharde lul klopte in zijn broek, hij voelde zich volkomen weerloos, het zweet brak hem uit. Hij had zijn benen over elkaar geslagen om zijn erektie te verbergen maar het enige resultaat was dat hij nog harder werd. Tante ging voor hem staan en wreef over haar zware borsten die duidelijk afgetekend stonden in haar witte blousje. Eén voor één maakte ze tergend langzaam de knoopjes los. Daarna liet ze het dunne geval de kamer in fladderen. Ze draaide met haar heupen en vatte met beide handen haar grote ballen, knedend en strelend. Ze voelde zijn blikken op haar huid branden. Ze maakte haar BH los en deze volgde het blousje, nu bevingerde ze haar tepels, kneep erin en draaide eraan. Ze waren keihard, intussen voelde ze zich vochtig worden tussen haar benen. Even later stapte ze uit haar rok en danste voor hem. Haar grote tieten schommelden. Ze draaide zich om, van achteren zat haar broekje als een veter tussen haar billen die bol en mollig voor zijn ogen wiegden. Zijn erektie in de strakke broek begon pijn te doen. Langzaam kwam ze nu op hem af en ging op zijn schoot zitten. "Pak ze maar" zei ze. "Streel mijn dikke prammen, ze zijn er dol op en ik ook." Als in een droom bevoelde hij haar borsten, liet zijn handen verkennend de rondingen volgen. Ze sloeg haar armen om zijn hals en kuste hem op zijn mond. Haar tong gleed naar binnen. Hij verstrakte en voelde zich ontladen, zijn warme zaad in zijn onderbroek uitvloeien. Ze klemde zich stevig aan hem vast, bleef hem kussen. hun tongen voerde een wilde dans uit in hun mondholten.
"Tante, ik..." begon hij toen ze een moment ophield. "Ja jongen, ja lieve jongen," zei ze zwoel "Dat heb ik echt wel gemerkt, ben je dan zo geil op je hete tante?" Daarop kuste ze hem weer, één van haar handen was afgezakt naar zijn kruis, ze kneedde zijn ballen door zijn broek heen, voelde hoe zijn lid zich weer begon te verstijven. Ze liet hem even los en liet zich op haar knieën zakken. In één snelle beweging opende ze zijn gulp en trok zijn broek naar beneden, hij werkte mee, tilde zijn billen op zodat ze zijn broeken naar beneden kon doen, zijn onderbroek voelde vochtig-kleverig aan. "Oh wat een mooie lul heb je daar voor je tante knul." zei ze en liet haar vaardige handen er mee spelen, al snel stond hij alweer hard en kloppend overeind. Ze nam hem in haar mond, liet haar tong over de gladde eikel spelen en zoog erop met holle wangen. Haar hoofd bewoog ze langzaam op en neer en rick had een soa opgelopen.en is overleden


heb niet somaar sex met family


Aantal keer bekeken: 18908
Waardering: 3.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online