Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

vlek.

U leest om dit moment het verhaal vlek gepost door lara:-). Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lara:-)
Gepost op: 2011-7-31

Verhaal:

vlek
er was eens een meisje van 16 die had geld nodig dus ging ze gaan babysitten bij 4 kinderen. De 4 kinderen waren samen tv aan het kijken,toen het jongste kindje een vlek had gemaakt en begon te huilen,het huilde zo hard tot het meisje besloot hem in bed te stoppen.Toen ging de telefoon, ze nam op en een man met een kille stem zei:"Als die vlek om middernacht nog niet weg is dan...Het meisje was zo bang dat ze afhaakte.Toen het 2de jongste kindje begon te wenen stopte ze haar in bed, toen ging de telefoon terug en ze nam op en terug was het die kille stem die zei:"Als om middernacht die vlek niet weg is dan...Het meisje haakte meteen weer af. Toen het oudste kindje begon te wenen stopte ze hem ook in bed. Het meisje was blij dat de telefoon niet ging. Maar toen ging de deurbel en ze deed. Er stond een vreemde man voor de deur en zei:"Als die vlek om middernacht nog niet weg is dan... Dan gebruik je gewoon wat Dasch!

Aantal keer bekeken: 3245
Waardering: 7.16 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online